📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:42
siedzisz w kabarynie cały dzień i tylko marzysz o zimnym piwie jak każdy normalny człowiek w robocie...
@303: He he. Co kto lubi
@zapi: Dokładnie. Nawet jeżeli nie mają zamiaru wypić tego na służbie, to mundur pobudza wyobraźnię ludzi którzy to widzą, i dorabiają sobie swoją wersję, no i nie wypada w mundurze kupować jakichkolwiek używek...
@zapi: Dokładnie. Nawet jeżeli nie mają zamiaru wypić tego na służbie, to mundur pobudza wyobraźnię ludzi którzy to widzą, i dorabiają sobie swoją wersję, no i nie wypada w mundurze kupować jakichkolwiek używek...
@up
Istnieje coś takiego jak przerwa w pracy, czas na zjedzenie kanapki/wysranie się czy co tam chcesz.
Istnieje coś takiego jak przerwa w pracy, czas na zjedzenie kanapki/wysranie się czy co tam chcesz.
Gdl napisał/a:
policjant też człowiek, to że kupowali piwko nie znaczy że wypili je na służbie.. może wogóle byli po służbie już
![]()
Ale do sklepu po piwko to sobie może iść po służbie, a nie na, a nawet jeśli panowie nie byli na służbie to wg. mnie powinni być normalnie ubrani, a nie w mundurze.. Policjanci powinni dawać dobry przykład, a nie do sklepu w mundurze(a zatem zapewne na służbie) idą po browarki. Ty też w trakcie pracy robisz sobie przerwę, żeby kupić piwo w sklepie? (chyba, że pracujesz na budowie...)
@2up
A co kogo obchodzi co dany pracownik robi na przerwie? (nie musi być to pracownik fizyczny)
A co kogo obchodzi co dany pracownik robi na przerwie? (nie musi być to pracownik fizyczny)
@Gdl, bo widzisz to jest tak, jakbyś zobaczył swoją wychowawczynię stojącą przy drodze w lesie. Coś by nie grało prawda? Policjant jest policjantem także po służbie, ma dbać o to, żeby nie być wyśmiewanym, potępianym. Nie mówię, że policjant nie może sobie wypić piwka w domku. ALE KUPOWAĆ PIWSKO W MUNDURZE?! WSTYD! Poza tym, jak może chodzić w mundurze po służbie??
Gdl napisał/a:
policjant też człowiek, to że kupowali piwko nie znaczy że wypili je na służbie.. może wogóle byli po służbie już
![]()
Absolutnie !!! nawet jak byli po służbie nie powinni w mundurach kupować , a tym bardziej eksponować swoje zakupy tzn,( piwo lub wódka)
Aha no przecież to tylko psy
Ahhh ..zapomniałem dopisać że moja baba jest w kryminalnych !
aaaa co niech se poczyta .. mam rację
Oj tam
A tak swoją drogą to Panowie z drogówki (mają białe paski od spodni)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie