👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewnie nic jej w zyciu nie wychodzilo, ale nie spodziewala sie, ze nawet zabic sie nie umie

Facet popadł w totalną depresję, stracił rodzinę i idzie nad wodę powiesić się na drzewie...
Jest już nad jeziorem, wchodzi na drzewo, robi pętelkę, skacze... TRZASSK - gałąź się urywa i wpada razem z nią do wody!
W panice wychodzi z tej wody, otrzepuje się i mówi:
- Kurrwa, przez to wieszanie bym się utopił.
Jest już nad jeziorem, wchodzi na drzewo, robi pętelkę, skacze... TRZASSK - gałąź się urywa i wpada razem z nią do wody!
W panice wychodzi z tej wody, otrzepuje się i mówi:
- Kurrwa, przez to wieszanie bym się utopił.
Ja bym ją uratował, wyciągnął i powiedział: "Chodź, jest jeszcze nadzieja". Zakochałaby się we mnie i mi obciągnęła. No Fuck Love Story.

@up amalthea
Ta kobietka na filmiku po prostu wymiękła i liczę że dzięki temu weźmie się w garśc albo poprosi o pomoc i wyjdzie na prostą
A przegląd podwozia to ja Ci mogę zzrobić ( jeśli jesteś normalną kobietą z c🤬ką )
Ta kobietka na filmiku po prostu wymiękła i liczę że dzięki temu weźmie się w garśc albo poprosi o pomoc i wyjdzie na prostą

A przegląd podwozia to ja Ci mogę zzrobić ( jeśli jesteś normalną kobietą z c🤬ką )
Wszystko to szok spowodowany niemożnością odnalezienia drogi powrotnej do kuchni.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie