I c🤬j tez kojarzę groningen. Tyle razy wyjeżdżam za granice a i tak mnie do Polski ciągnęło
Sami łysi z piwerkami w ręku, nie zdziwiłoby mnie gdyby to byli jacyś narodowcy.
Jebac cz🤬chow i tych wszystkich lewych sk🤬ysynow ktorzy sprowadzaja ten zwierzyniec do Europy

Brak instynktu samozachowawczego. Gość z bronią, a ci go gonią. No to czego się spodziewali?
sard napisał/a:
Kolor czarnego kozaka oczywiście przypadkowy.
czarnego kozaka? xd ten sam film oglądamy? przecież to dindu uciekał od białych samców alfa którym się włączył tryb nieśmiertelności
Przeciez jest zakaz posiadania broni i nie sprzedaje jej się to jakim cudem czarny ma? Jezu gdzie są cioty przeciwko posiadaniu i mi wytłumaczą skad brudasy maja w jewropie broń jak jest zakazana i trudno dostępna? Czy to zależy od bycia brudem i dostaje się zaraz w strefie Schengen
podpis użytkownika
Ola gringo
zdrowoyebne napisał/a:
i na hcuj kozaczyli biegnac za małpą? chyba internetu nie mają w domu i nie wiedzą ze te zwierzęta jak nie walą z zaskoczenia,to skaczą p ogłowie,albo własnie strzelają,teraz sie nauczą
Tak. Najlepiej nic nie robić, leżeć pod kołdrą i walić konia, jak Ty.
i ta historia uczy nas jednej rzeczy - posiadacz broni jest w stanie ogarnąć kilku napastników - a że czarny? a że diler? j🤬 - miał gnata i skutecznie się obronił przed przekopaniem i najprawdopodobniej ciężkim uszczerbkiem na zdrowiu . miał pozwolenie / nie miał - to nieistotne , nie było tam aparatu państwa w postaci psiarni
music0 napisał/a:
snie strzelają,teraz sie nauczą
Tak. Najlepiej nic nie robić, leżeć pod kołdrą i walić konia, jak Ty.
dokladnie
dzieki temu zyje i se wale dalej
" U wiatraków" Dobre....
Hugo Dionizy Steinhaus
podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.Hugo Dionizy Steinhaus
no k🤬a zajebiście idzie dzikus czarnokształtny, giwera w łapie, strzela na ulicy jakby był u siebie w Sudanie no k🤬a fajna ta zachodnia Europa, taka nie za biała
zdrowoyebne napisał/a:
i na hcuj kozaczyli biegnac za małpą? chyba internetu nie mają w domu i nie wiedzą ze te zwierzęta jak nie walą z zaskoczenia,to skaczą p ogłowie,albo własnie strzelają,teraz sie nauczą
Bo mają jaja i sie sprzeciwili czego my Polacy nie rozumiemy!!!