Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:33
80-letni kierowca Opla potrącił 20-letniego pieszego na przejściu przy ul. Strzeleckiej w Warszawie, przejechał po nim i uciekł z miejsca zdarzenia. Ranny trafił do szpitala, gdzie pozostaje na obserwacji, ale jego życiu nie zagraża niebezpieczeństwo. Policja szybko ustaliła sprawcę dzięki monitoringowi i zeznaniom świadków – okazał się nim mieszkaniec Targówka, wcześniej karany i z cofniętymi uprawnieniami. Mężczyzna usłyszał zarzuty między innymi spowodowania wypadku, nieudzielenia pomocy i jazdy bez prawa jazdy; został objęty dozorem policyjnym.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
jessjess Dzisiaj 14:13 22
Jak jest z Targówka to pewnie zna Miętusa
Zgłoś
_piotr_ Dzisiaj 14:17 7
Masakra, jeszcze przejechał po człowieku. Tyle lat przeżył, a zero sumienia i odpowiedzialności
Zgłoś
byluu Dzisiaj 14:23 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Meskalink Dzisiaj 14:38 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
NapalonaFrytka Dzisiaj 14:39 1
_piotr_ napisał/a:

Masakra, jeszcze przejechał po człowieku. Tyle lat przeżył, a zero sumienia i odpowiedzialności

Staremu pewnie się jeszcze Wietnam przypomniał
Zgłoś
~Prosper Dzisiaj 15:03 6
Piwo dla dziadka

A pieszy karaluch może zrozumie skąd się wzięła nazwa "jezdnia"
Zgłoś
Nazhir Dzisiaj 15:36 1
Uspokajam - nie posadzą dziadka do więźnia.

1. musieliby mu zapewnić opiekę medyczną, wszystkich lekarzy miałby bez kolejki, wszelka zabiegi, konsultacje, operacje - wszystko bez kolejki, bo państwo odpowiada za więźnia, więc jego stan nie może ulec pogorszeniu.

2. za odsiadkę zapłacą podatnicy, a doba hotelowa w więzieniu to gruba kasa. Do tego wyżywienie, ogrzewanie, prąd, biblioteka. No, odsiadka nas grubo kosztuje, a szansa, że 80-latek w jakikolwiek sposób się zresocjalizuje, jest żadna.

3. Na emeryturę mu też nie wsiądą, ewentualne długi z zadośćuczynienia będą pokrywały jego dzieci i wnuki.

Sorry, ale taki koleś jest absolutnie bezkarny.
Zgłoś
kranik123 Dzisiaj 15:41 1
Młody ślepy, stary pierd ślepy, złompel zgniły... Musiało się tak skończyć.
Zgłoś
pawelx Dzisiaj 16:22 1
Zaniepokoiłem się ,pomyślałem że znajomy dziadek ( stary jest ale jeszcze jeżdżi ) , ale gdy zobaczyłem wiek to odetchnąłem i się uspokoiłem . Ten dziadek miał 80 lat . Mój znajomy natomiast ma 95 i chyba trochę lepiej jeżdżi
Zgłoś
Selekcjoner Dzisiaj 16:40 2
Przejechał mu po głowie a ranny leży na obserwacji. Normalnie robokop
Zgłoś
espeoceka Dzisiaj 16:43
Pieszy wykazywał pewną nadtrzeźwość dzięki czemu nie odniósł obrażeń
Zgłoś
Szary_Jeleń Dzisiaj 17:16
Zgłoś
xdrt Dzisiaj 17:23 1
Zgłoś
Szary_Jeleń 60 minut temu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem