Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
🔥 Ukrainka z nożem w pociągu - teraz popularne
ŻóltoCzarnyŻydPedał 2025-11-09, 20:25 1
Zgłoś
CoolPHONE 2025-11-09, 20:34 16
Wypalił się piksel na niebie, muszą go wymienić.
Zgłoś
GarySeinfield 2025-11-09, 20:45
URANUS

Zgłoś
czadewski 2025-11-09, 21:08 1
wygląda na zabawę dronem. pixele przypominają lampki pozycyjne montowane na dronach.
Zgłoś
duck_you_too 2025-11-10, 10:10 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gienek78 2025-11-10, 17:24 2
Jak nic nagrałeś testy hologramu, które mają wyświetlać gdy nastąpi dzień "0" - czyli fałszywy kontakt z obcymi celem wprowadzenia NWO. Wiem co piszę bo czytałem na fejsbuku wiarygodne źródła szurskie
Zgłoś
Sramnawas 2025-11-10, 21:49
Dron a w ciemnościach tak wygląda jak się nagrywa pewnie zniknął po 10 minutach musiał lądować obcy , jak się o nas dowiedzą to nas zniszczą jak cały kosmos działa, nie mamy nic co by było im od nas potrzebę by nasz utrzymać przy życiu .jak każdy żywy twór walczą o przestrzeń dla swojego gatunku .ale na szczęście to daleko daleko elta liony lat świetlnych od nas
Zgłoś
PabllosSantoDaSilva 2025-11-10, 22:53
Obstawiam, że to coś odbija się w szybie albo, że są to lasery z jakiejś pobliskiej remizowej potańcówy. Chmury są nisko a poniżej powietrze przejrzyste i mamy taki efekt.
Zgłoś
Adameck 2025-11-10, 23:23 1
Są na tym świecie rzeczy, które się fizjologom nie śniły!
Zgłoś
duck_you_too 2025-11-11, 9:28 2
Sramnawas napisał/a:

Dron a w ciemnościach tak wygląda jak się nagrywa pewnie zniknął po 10 minutach musiał lądować obcy ,

Też pomyślałem o dronach, ale zaraz do tego przejdę. Przede wszystkim nie wiesz co kolega nagrał, ani on sam też nie wie. Dodatkowo nie opisał ani słowem sytuacji. W takich chwilach amatorzy wkręcają sobie często jakieś cuda i pod wpływem emocji zapominają o tym, albo nie wiedzą też, że można ustawić ISO w telefonie (dziś każdy telefon ma raczej co najmniej w miarę dobrą kamerę). A co do dronów - to tak jak z crop makerami. Jak był hype na kręgi zbożowe, to przecież wtedy była masa dowcipnisiów. Z wygody tematykę UFO traktuję pół żartem - pół serio. I takie nastawienie pomaga mi porównać czasy lat 70-90 z obecnymi. Nie lubię aż tak się rozpisywać, więc zamiast dłużej rozprawiać, wrzucam swoją konkluzję. Przy całych tych fejkach z AI, ogólnym chaosem wokół "prawd" wszelakich, tym całym zamieszaniu z dronami (USA i Europa), to może być akurat komuś wygodne, że pozwalają ludziom na pożyteczny idiotyzm. Gdyby mi się nudziło, a wokół powstawałyby autentyczne kręgi zbożowe, to bym se kupił na szybko z amazona drona, przyczepił do niego jakieś kolorowe lampeczki i latał nim w nocy od tych kręgów na tyle daleko, żeby nie był słyszalny. Idealne narzędzie do trollowania i robienia większego chaosu. Być może kolega właśnie coś takiego nagrał, a być może nie. I tego nikt się nie dowie.
Zgłoś
elim 2025-11-11, 13:43 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem