pewnie jakaś wegańska lwica cos p🤬lnęła ze mięso jest be, i c🤬j, wszyscy bez kolacji.
Niema to jak bić się o jedzenie
a jedzenie sp🤬ala w tym czasie

podpis użytkownika
saddddddddddddddddddddddddddddfweqdccccccccccccccccccccccccccw
Zawsze zastanawiałem się, dlaczego w takiej sytuacji stado nie reaguje?
Dokładnie tak samo jest ze społeczeństwami dzisiejszej Europy.
Zjeżdżają się do nas agresywni i silni a skoro mamy co jeść i gdzie spać, tylko przyglądamy się, jak pożerają naszą cywilizację.
I czekamy na swoją kolej.
Zjeżdżają się do nas agresywni i silni a skoro mamy co jeść i gdzie spać, tylko przyglądamy się, jak pożerają naszą cywilizację.
Maciek_z_Grosaru napisał/a:
Zawsze zastanawiałem się, dlaczego w takiej sytuacji stado nie reaguje?
to sie nazywa strach.
Wp🤬l za ociąganie się przy polowaniu
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Heh, raczej daleko nie uciekł
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Jak wsrod ludzi... podczas uczty , dwie baby cos do Siebie miały ... wkoncu jedna nie wytrzymała uszczypliwosci drugiej, podbiegła i uderzyła... i zaczela sie awantura... oczywiscie facet probowal rozdzielac, ale kto zrozumie tępe dzidy ?
podpis użytkownika
ale malutki hihihi :*:*
Koledzy ze stada u góry tylko obserwowali... Ciekawe co mu powiedzą, że go nie ratowali.