Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jak zwalić gruchę?
Konto usunięte • 2013-07-12, 20:50
Kanał na yt to \ZyciowePorady coś w stylu polskiego HowToBasic
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-13, 2:51 3
cocaine.sromimals, o! dużo o mnie wiesz! Oddział 4? No przyznaj się, że zapuszkowali ciebie na oddziale czwartym, przecież widzę, że masz paranoję i wszędzie szukasz lewaków
Tylko spokojnie, żeby ci czasem żyłka na c🤬ju nie pękła z nerwów

Widzę, że jesteś bardzo sfrustrowany, że w temacie "Co jest normalnością a co zacofaniem?" rzuciłeś hasłem i nawet nie podjąłeś dyskusji ze mną bo po prostu wyszedłeś na idiotę. No ale nic, nie wszyscy są urodzeni do dyskusji na poważne tematy

RapujacyToster
Internety wczoraj podłączyli, że masz ból dupy o nasz najlepszy produkt eksportowy - Testovirona (dla ciebie Pan Łukasz psie )?
W sumie to jego filmiki mają jeszcze rację bytu bo właśnie tacy jak ty biorą je na serio
A ze zlewakami nie trafiłeś, bo jestem w Szkocji jako student (nie, nie jakiś Erasmus) bo byłem w stanie zdać maturę z 3 rozszerzeniami ze średnią powyżej 80%

A skoro już spowodowałem u ciebie ból dupy, to pójdę za ciosem i doprowadzę ciebie do sraczki

A tu masz soundtrack do mojej wypowiedzi, a co!

Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-13, 6:54 1
Nie dość, że kradnie pomysły od Basic'a to jeszcze to wygląda tak biednie, ale ja co będę mówił to Polska.
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2013-07-13, 14:37
DUST DEVIL <<<<< szczerze ?! ale tak szczerze ?! stary cie bił paskiem przy kolegach co???
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-15, 0:41
DUST DEVIL napisał/a:

cocaine.sromimals, o! dużo o mnie wiesz! Oddział 4? No przyznaj się, że zapuszkowali ciebie na oddziale czwartym, przecież widzę, że masz paranoję i wszędzie szukasz lewaków
Tylko spokojnie, żeby ci czasem żyłka na c🤬ju nie pękła z nerwów

Widzę, że jesteś bardzo sfrustrowany, że w temacie "Co jest normalnością a co zacofaniem?" rzuciłeś hasłem i nawet nie podjąłeś dyskusji ze mną bo po prostu wyszedłeś na idiotę. No ale nic, nie wszyscy są urodzeni do dyskusji na poważne tematy

RapujacyToster
Internety wczoraj podłączyli, że masz ból dupy o nasz najlepszy produkt eksportowy - Testovirona (dla ciebie Pan Łukasz psie )?
W sumie to jego filmiki mają jeszcze rację bytu bo właśnie tacy jak ty biorą je na serio
A ze zlewakami nie trafiłeś, bo jestem w Szkocji jako student (nie, nie jakiś Erasmus) bo byłem w stanie zdać maturę z 3 rozszerzeniami ze średnią powyżej 80%

A skoro już spowodowałem u ciebie ból dupy, to pójdę za ciosem i doprowadzę ciebie do sraczki

A tu masz soundtrack do mojej wypowiedzi, a co!

Jesteś cyganem?
Zgłoś