"Wzdrygnąłem" się. Mi by było szkoda śliny na te dziwadła.
holy fuck to nie łobuzy to geje...
podpis użytkownika
ogólnie rzecz biorąc.... mam wyj🤬e
meff napisał/a:
holy fuck to nie łobuzy to geje...
A weź, co ty opowiadasz - jakby mi się zdarzyło trafić na takich w ciemnej alejce, chyba bym z tego wszystkiego emo została...
jakbym trafił na nich w ciemnej alejce to bym chyba jednemu przyp🤬olił tak dla zasady bo nie mogę na nich patrzeć...
podpis użytkownika
ogólnie rzecz biorąc.... mam wyj🤬e

Cytat:
jakbym trafił na nich w ciemnej alejce to bym chyba jednemu przyp🤬olił tak dla zasady bo nie mogę na nich patrzeć...
gdybys ich spotkal w ciemnej alejce najprawdopodobniej twoj punkt G w odbycie wkoncu zostal by poruszony, nie zebym bronil tych slicznych chlopakow, ale p🤬lenie takie zakrawa na internetowego kozaka ktory wazy 65 kg z brakiem miesni i ew mega tradem na paszczy (: ale to moje osobiste zdanie i na bank bierzesz sterydy a rodzice sa z Ciebie dumni
Buziorek w ptasiorek
Wasz SwEeTaŚnY Ludolf :*
sisteragent napisał/a:
gdybys ich spotkal w ciemnej alejce najprawdopodobniej twoj punkt G w odbycie wkoncu zostal by poruszony, nie zebym bronil tych slicznych chlopakow, ale p🤬lenie takie zakrawa na internetowego kozaka ktory wazy 65 kg z brakiem miesni i ew mega tradem na paszczy (: ale to moje osobiste zdanie i na bank bierzesz sterydy a rodzice sa z Ciebie dumni
Buziorek w ptasiorek
Wasz SwEeTaŚnY Ludolf :*
Tobie twrz sie wp🤬l należy i to srogi!!!!!!

tommitmx napisał/a:
Tobie twrz sie wp🤬l należy i to srogi!!!!!!
Co to ma być?
Linekk napisał/a:
Co to ma być?
wp🤬l, hehe, i to srogi... jak jest napisane

SuchyX napisał/a:
J🤬 dla zasady emo debili
Niestety mam troszeczkę inne preferencje seksualne