Cytat:
Tuż po walce o brąz Damian Janikowski wykonał akcję turnieju. Ofiarą padł jego trener, były zapaśnik i medalista z Atlanty, Ryszard Wolny. (Akcja od 0:33).
f................7
2012-08-06, 23:31
Rzucił nim jak workiem młodych ziemniaków pod schody w piwnicy
gratulacje, nie był w gronie faworytów, w odwrotności do Jędrzejczak "bratobójczyni"
Widać że sie chłopak cieszy, nic dziwnego.
ps. Co to za piosenka ?
To sobie murzynkiem porzucał
M................a
2012-08-07, 0:39
Cytując Conscribo, czy innego "kolorowego": "Widziałam, na żywo, jestem teraz fajniejsza?" Btw. Bonk w niezłym stylu wyp🤬olił 220 kg w dwuboju. Szkoda, że nie podźwignął 225, ciekawe, czy wtedy ktoś dźwignąłby więcej, niż jego 415 kg :]
i................3
2012-08-07, 0:39
A kto widział co powiedział trener Gronowskiej, jak nie zaliczyła trzeciego skoku ?
C................l
2012-08-07, 0:57
incubus23 napisał/a:
A kto widział co powiedział trener Gronowskiej, jak nie zaliczyła trzeciego skoku ?
pewnie coś w stylu "k🤬a mać" bo cóż innego..
Polacy są zdolni w c🤬j, tylko gdyby fundusze dochodziły tam gdzie powinny (Sport), to by Polacy w wielu konkurencjach rozdawali by karty.
Akcja od 1:20 (nie taka dosłowna)
Pięknie prawie mówiąc perfekcyjnie nim jebnął bo się nie chciał z nim bawić tak dalej
Bezpośrednio przed tym jak go rzucił Trener zapiął rękę o rękę więc było to to wyćwiczone.
Tak czy owak niezła forma promocji. Na pewno linki już latają po necie.
czerwo64 napisał/a:
gratulacje, nie był w gronie faworytów, w odwrotności do Jędrzejczak "bratobójczyni"
Jak to nie był w gronie faworytów? to jest przeciez wicemistrz Europy i świata do c🤬ja ;o
r................s
2012-08-07, 2:10
Był potencjał na złoto, gość jest mega mocny. Byle nie zwariował przez te 4 lata..., a będziemy się cieszyć raz jeszcze.
s................o
2012-08-07, 2:21
miota nim jak szatan ;d
Zdrowo nim p🤬lnął