Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:55
🔥 niewiele zabrakło do tragedii - teraz popularne
Bloblas Wczoraj 21:04 11
Dlatego właśnie sie rozglądam nawet jak rogatki w górze
Zgłoś
Danydwabanany Wczoraj 21:05 17
Nie pierwszy i nie ostatni raz. Kto wjeżdża na przejazd kolejowy i się nie rozgląda ten sam sobie jest winien
Zgłoś
staachujones Wczoraj 21:14 9
świetny przykład, dlaczego warto zwolnić i się rozejrzeć przed każdym przejazdem kolejowym, nawet jak dopiero co przejechał pociąg
Zgłoś
SSS2SSS Wczoraj 21:45 4
Co to za przejazd bez sygnalizacji?
Zgłoś
PsikutaBezS Wczoraj 21:49 4
"Minister infrastruktury Dariusz Klimczak podpisał rozporządzenie zmieniające zasady prowadzenia ruchu kolejowego. Jedna z kluczowych zmian dotyczy sygnału dźwiękowego Rp1 „Baczność”, który maszyniści podają przed przejazdami kolejowo-drogowymi. Od teraz nie będzie to obowiązkowe w przypadku przejazdów wyposażonych w rogatki lub sygnalizację świetlną i dźwiękową."
Zgłoś
Lobo24 Wczoraj 21:52 1
Emocje jak na grzybach.
Zgłoś
Danydwabanany Wczoraj 22:01 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Piterparker83 Wczoraj 22:23 1
Eeee tam nic się nie stało,sadole są nie pocieszeni
Zgłoś
Nazhir Wczoraj 22:24 2
jakość filmu słaba nawet na standardy Jakucji.
Zgłoś
Janusz_k Wczoraj 22:51
No to dróżnik beknie.
Zgłoś
AlKubal Wczoraj 23:23
Myślałem, że u ruskich ale jednak nie..
Zgłoś
Długopłetwiec Wczoraj 23:25
No pięknie
Zgłoś
Pawehan Wczoraj 23:28
Gdzie ta tragedia ? Ja się pytam.Do pociągu 50 metrów a stary jedzie 20 na godzinę. Czy wy już ocipieliście do reszty na tym forum ??
Zgłoś
Jaten 48 minut temu
Pawehan napisał/a:

Gdzie ta tragedia ? Ja się pytam.Do pociągu 50 metrów a stary jedzie 20 na godzinę. Czy wy już ocipieliście do reszty na tym forum ??

My nie ocipieli, my umiemy czytać
Cytat:

niewiele zabrakło do tragedii

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem