👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w ten sposób to by jajka chwyciła a nie kutach, zezulec jeden, do tego stara i paskudna
Przecież ona jest nieprzytomna. Powinni od razu na badanie krwi jechać.
Ech, myślałem, że za to na Syberię w Rosji wywożą, a tylko kara 1000 dolarów

ja nie pierdzielę, czujnik pobytu w Czarnobylu,
szkoda że ich nie było gdy zrusyfikowane komunistyczne nasze władze, ukrywały ten fakt przed społeczeństwem Polskim, tuż przed słonecznym dniem 1 maja, gdy wypędzano młodych ludzi na pochody, a skąd teraz mamy wielokrotnie więcej przypadków naprzykład tarczycy,
a Urban bedąc rzecznikiem komuchów, rżnął głupa w telewizorni, będąc dalej , w czasach obecnych bożyszcem
szkoda że ich nie było gdy zrusyfikowane komunistyczne nasze władze, ukrywały ten fakt przed społeczeństwem Polskim, tuż przed słonecznym dniem 1 maja, gdy wypędzano młodych ludzi na pochody, a skąd teraz mamy wielokrotnie więcej przypadków naprzykład tarczycy,
a Urban bedąc rzecznikiem komuchów, rżnął głupa w telewizorni, będąc dalej , w czasach obecnych bożyszcem

brauza napisał/a:
@up
Zapomniałeś wziąć tabletek?
Albo przedawkował

W Rosji można być za bardzo pijanym do prowadzenia czy sprawdzają czy są niedopici?

brauza
jedno
TB303
i drugie
a wy zawsze razem i wspólnie z wami, w jednym wyrku, na trójkącik
Abraxus
nie nudzi się wam, może zmieńcie czasem partnerów
jedno
TB303
i drugie
a wy zawsze razem i wspólnie z wami, w jednym wyrku, na trójkącik
Abraxus

edek.bajzel napisał/a:
A co, chcesz dołączyć?

TB303 napisał/a:
A co, chcesz dołączyć?![]()
absolutnie NIE, bo daleko mi od lewaków i ich patologii,dewiacji oraz schiza
ale wam, miłej zabawy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie