@up
Nie pokażą czegoś takiego na żywo
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Nie pokażą czegoś takiego na żywo

podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"

No i bardzo fajnie, facet z poczuciem humoru, a nie jakaś zasmucona p🤬da.
Takich to k🤬a ja bym chciał w drogówce, a nie taką k🤬ę co ci 10 pkt. karnych wp🤬li

@WhyMe?
naucz się cyfr i znaków to nie będziesz miał 10 pkt karnych.

Ciekawe czy będziesz tak pisał jak już będziesz miał prawo jazdy -.-
Policjant też człowiek
To wlecz się 40km/h po prostej i gładkiej drodze, w ładną pogodę przy maksymalnej widoczności, bo jakiś głupi c🤬j postawił tam znak ograniczenie do 40km/h tylko po to żeby dać kolegom z drogówki zarobić...
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Kaszysz napisał/a:
@WhyMe?
To wlecz się 40km/h po prostej i gładkiej drodze, w ładną pogodę przy maksymalnej widoczności, bo jakiś głupi c🤬j postawił tam znak ograniczenie do 40km/h tylko po to żeby dać kolegom z drogówki zarobić...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih
Cytat:
No, to idź sobie spokojnie za młodą, ponętną kobietą z fantastycznym tyłeczkiem i wyzywającym stroju i nie popełnij na niej gw🤬tu z ciężkim pobiciem, bo jakiś głupi c🤬j z ministerstwa dał na to paragraf, żeby koledzy z Zakładu Karnego mieli, co robić...
WhyMe? napisał/a:
Takich to k🤬a ja bym chciał w drogówce, a nie taką k🤬ę co ci 10 pkt. karnych wp🤬li
![]()
Gliniane misiaczki nie mają wpływu na wysokość punkcików, a jedynie na wysokość kwoty do zapłaty, oczywiście w granicach jaki przewiduje taryfikator.
Teraz pobawię się w jasnowidza i odpowiem na pytanie które padnie na pewno: Nie, nie jestem pieskiem i być nie zamierzam.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Ranger napisał/a:
No, to idź sobie spokojnie za młodą, ponętną kobietą z fantastycznym tyłeczkiem i wyzywającym stroju i nie popełnij na niej gw🤬tu z ciężkim pobiciem, bo jakiś głupi c🤬j z ministerstwa dał na to paragraf, żeby koledzy z Zakładu Karnego mieli, co robić...
Jeśli według ciebie przekroczenie prędkości to czyn o takiej samej szkodliwości co gw🤬t z ciężkim pobiciem, to chyba masz jakiś pop🤬lony system wartości.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih

Ranger - my tu nie gadamy o wyscigach na xboxa i seksie z xhamstera . Zeby rozmawiac o zyciu musial bys troche pozyc . Gimnazjum i internet to proteza . Tak jak Twoje posty .