Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ork.Fajny 2025-05-28, 18:50 1
Lukaz2211 napisał/a:

dobra przyznaje się jestem botem, a ty obejrzyj sobie co Metzen mówi wyraża swoją opinie na temat oszustwa mieszkaniowego

Biorąc pod uwagę że mam wywalone na wybory, to co mnie obchodzi Mentzen...? Weź chłopie idź na siłkę, wyjdź z piwnicy i znajdź lepszą pracę niż siedzenie w farmie trolli. Jesteś równo żałosny jako gówno-skórzy hindusi co siedzą w Kalkucie i okradają starsze panie na spam o subskrypcji Bestbuy...
Zgłoś
Love_is_Love 2025-05-28, 19:03 4
Jakby ktoś nie czaił co to za gówno, to o Nawrockim mowa:

Ten człowiek z nikogo został ekspresowo wypromowany na salony, a dziś o mało pół Polski nie wybrało go na prezydenta Gościa walącego w dziąsło przy każdej okazji sadistic.pl/problemy-karola-nawrockiego-vt610913.htm

W gruncie rzeczy to tyle co na niego brudów już wypłynęło, że albo zostanie prezydentem, albo będzie zawodowo skończony.
Zgłoś
Lukaz2211 2025-05-28, 19:07 3
Ork.Fajny napisał/a:

Biorąc pod uwagę że mam wywalone na wybory, to co mnie obchodzi Mentzen...? Weź chłopie idź na siłkę, wyjdź z piwnicy i znajdź lepszą pracę niż siedzenie w farmie trolli. Jesteś równo żałosny jako gówno-skórzy hindusi co siedzą w Kalkucie i okradają starsze panie na spam o subskrypcji Bestbuy...

Masz trochę racje, ale jak się usamodzielnisz i zaczniesz płacić podatki to nie będziesz już tak obojętny. Ja nie mogę bo przez te k🤬y z PiS płacę prawie 50% podatków od wystawionej faktury.
Zgłoś
pazuzu 2025-05-28, 19:08 6
BigLebovsky napisał/a:

j🤬 ich wszystkich pies,ale nie powtarzaj tych samych bredni co rudy - już to udowodniono że rudy ściemnia

To nie rudy, tylko media. A Nawrocki nie dementuje tego i nie podaje do sądu więc potwierdza ze jest alfonsem 💁‍♂️
Zgłoś
psarnack 2025-05-28, 19:08 1
Lukaz2211 napisał/a:

Masz trochę racje, ale jak się usamodzielnisz i zaczniesz płacić podatki to nie będziesz już tak obojętny. Ja nie mogę bo przez te k🤬y z PiS płacę prawie 50% podatków od wystawionej faktury.

chyba przez KO ? PIS nie rządzi od półtora roku.. wyjdź kiedyś z tej piwnicy.

podpis użytkownika

right is right
left is not right
Zgłoś
kumak3 2025-05-28, 19:17
Powiedzcie na kogo zagłosować? Na PiS? PO?
PIS z jednej strony budował mur, a z drugiej sprzedawali wizy na prawo i lewo, czy na Tuska, tzn Trzaskowskiego, gdzie ich, jego partia miała półtora roku aby cokolwiek zmienić, gdzie według mnie nic nie zmieniła,jak było głośno o komisjach sledczych tak szybko temat ucichł. Pytam się na serio.
Zgłoś
Zadkiel 2025-05-28, 19:19
jakby takie orędzie wygłosił prezydent, tylko w stronę ukraińców, to chwytam za broń
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-05-28, 19:21 1
Lukaz2211 napisał/a:

Ja p🤬le... Twoje konto bota do agitacji wyborczej jest z 2022 roku. Moje z 2012. Jeśli ktoś tu może kogoś podejrzewać że nigdy w życiu jeszcze nie zapłacił podatków to ja Ciebie...

pazuzu napisał/a:

To nie rudy, tylko media. A Nawrocki nie dementuje tego i nie podaje do sądu więc potwierdza ze jest alfonsem 💁‍♂️

Podoba mi się jak strona anty-PiS szczyci się swoją wyższością, bo szanujecie prawo, ale gdy przychodzą wybory to nagle zasada Ei incumbit probatio qui dicit nie działa, a wasz przeciwnik musi być winny tylko dlatego, że mu coś zarzuciliście. W skrócie jak pisiorom zarzucaliście brak poszanowania prawa, tak teraz sami się szmacicie takim samym podejściem. Gratulacje. Osiągnąłeś poziom Ziobry. Ekskluzywny klub.
Zgłoś
Lukaz2211 2025-05-28, 19:28
psarnack napisał/a:

PiS wprowadził ukryty podatek dochodowy w postaci składki zdrowotnej.
Zgłoś
goslaw3 2025-05-28, 19:29 3
BigLebovsky napisał/a:

Mnie rozśmieszyło...

oj boja sie boja, wojna strasza byle tylko zaglosowac na lewactwo
Zgłoś
optymista666 2025-05-28, 19:45 3
kumak3 napisał/a:

Powiedzcie na kogo zagłosować? Na PiS? PO?
PIS z jednej strony budował mur, a z drugiej sprzedawali wizy na prawo i lewo, czy na Tuska, tzn Trzaskowskiego, gdzie ich, jego partia miała półtora roku aby cokolwiek zmienić, gdzie według mnie nic nie zmieniła,jak było głośno o komisjach sledczych tak szybko temat ucichł. Pytam się na serio.

Jak chcesz, żeby Polska była pośmiewiskiem świata to głosuj na alfonsa aplikującego pod dziąsło na debacie.

W przeciwnym wypadku głosuj na Trzaskowskiego.
Zgłoś
psarnack 2025-05-28, 19:45
Lukaz2211 napisał/a:

PiS wprowadził ukryty podatek dochodowy w postaci składki zdrowotnej.

?? Może ... Ale to było z 25 lat temu ..

podpis użytkownika

right is right
left is not right
Zgłoś
BigLebovsky 2025-05-28, 20:01 2
pazuzu napisał/a:

Jpdrle. Alfonsem od chłopca który miał wtedy 16 lat i dz🤬ki na mieście rozstawiał?

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
kobo7 2025-05-28, 20:01 1
psarnack napisał/a:

Ale z ciebie debil.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2025-05-28, 20:10 3
Wciąż dużo lepszy wybór niż tęczowa ciota sponsorowana przez Sorosa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie