Brighton po raz pierwszy w historii wybrało muzułmańskiego imigranta na burmistrza. Mohammed Asaduzzaman, radny Partii Pracy, jako młody człowiek przybył z Bangladeszu. Brighton, 275 tys. mieszkańców, dołącza do takich brytyjskich miast jak Londyn, Birmingham, Leeds, Blackburn, Sheffield, Oxford, Luton, Oldham i Rochdale, gdzie są już muzułmańscy burmistrzowie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kris1978 napisał/a:
Ale umie po angielsku?
Czy też z tłumacza będzie korzystał?
Reszta społeczeństwa będzie się musiała nauczyć jego gówno-mowy
psyhepl napisał/a:
jesteśmy świadkami porażki i upadku angoli
Europy nie tylko Angoli.
Alfred przewraca się w grobie
hace
2024-07-08, 11:39
Co ciekawe Brighton to mekka lgbt . W tym kraju mało co już potrafi zadziwić ...
jak mieliby wybrać innego jak tych brudasów jest więcej niż angoli
ruskie się trudzą, giną i walczą, a tak właśnie robi się tą robotę, bez jednego wystrzału. Ruskie muszą się jeszcze wiele nauczyć
konto usunięte
2024-07-08, 12:51
6 lat spedziłem u tych patusów. W ogóle mi ich nie szkoda chociaż i tak są mądrzejsi niż typowy polski hobak.
za kilka lat u ,,,,nas jełopy,,szykować dziewice i kozy