Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Brighton po raz pierwszy w historii wybrało muzułmańskiego imigranta na burmistrza. Mohammed Asaduzzaman, radny Partii Pracy, jako młody człowiek przybył z Bangladeszu. Brighton, 275 tys. mieszkańców, dołącza do takich brytyjskich miast jak Londyn, Birmingham, Leeds, Blackburn, Sheffield, Oxford, Luton, Oldham i Rochdale, gdzie są już muzułmańscy burmistrzowie.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
birddog102 2024-07-08, 10:59 4
kris1978 napisał/a:

Ale umie po angielsku?
Czy też z tłumacza będzie korzystał?

Reszta społeczeństwa będzie się musiała nauczyć jego gówno-mowy
Zgłoś
Siriuz 2024-07-08, 10:59 4
sothis napisał/a:

To ja tylko powiem, ze cieszący sie z upadku anglii i szwabów oraz kibicujący zeby ten upadek postępował to ludzie nie potrafiący myśleć, taki typowy zawistny plebs.
A to z tej prostej przyczyny, ze jak ich c🤬ci zislamizują, to za nas też sie wezmą.

To jest wyraz bezsilności. K🤬a ile można krzyczeć, żeby ludzie się opamiętali i popędzili tych lewackich komuchów? Nic nie dociera. Ludzie to głupie bydło latami warunkowane do posłuszności. Problem jaki widzę to, że ten upadek jest zaplanowany, a wszystko po to aby na koniec k🤬y z WEF wjechały na białym koniu i zaproponowały cudowne rozwiązania, pod które tak wytrwale przygotowują wszystko.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
tfujdiler 2024-07-08, 11:05
sothis napisał/a:

To ja tylko powiem, ze cieszący sie z upadku anglii i szwabów oraz kibicujący zeby ten upadek postępował to ludzie nie potrafiący myśleć, taki typowy zawistny plebs.
A to z tej prostej przyczyny, ze jak ich c🤬ci zislamizują, to za nas też sie wezmą.

Plebs byłby twoim starym gdyby go pies na schodach nie wyprzedził, p🤬lony odklejeńcu.
Zgłoś
Molch 2024-07-08, 11:12 3
psyhepl napisał/a:

jesteśmy świadkami porażki i upadku angoli

Europy nie tylko Angoli.
Zgłoś
Hyjek23 2024-07-08, 11:17
Alfred przewraca się w grobie
Zgłoś
Karboksylator 2024-07-08, 11:24 4
tfujdiler napisał/a:

Czego nie zrozumiałeś, dokładnie napisałem słowo w słowo co jest w tym pocieszającego Zapomniałem dodać że już niebawem w angli lewactwo zostanie wyplenione będzie też dużo nowych filmów z latającymi gejami w głównej roli, co też jak by nie było na tym portalu spotka się ze sporym entuzjazmem. Zajebiście patrzy się na to jak te wszystkie tępe p🤬dy tak drące mory by pomagać inżynierom będą przez nich j🤬e do ziemi, i wcale mi ich nie jest szkoda. Z wielką satysfakcją oglądałem filmik jak niemiecki pies pacyfikował staruszka który bohatersko próbował powstrzymać inżyniera z kosą, jeszcze bardziej cieszyło mnie to że inżynier za pomoc ugodził go śmiertelnie.
Jak mam się nie cieszyć , gdy wróg moich wrogów rośnie w siłę i to na ich terytorium

gdyby patrzeć krótkoterminowo, to jest to jakiś powód do zadowolenia. Jednak długoterminowo to raczej nie wróży nic dobrego i dla nas.

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
tfujdiler 2024-07-08, 11:31 1
Karboksylator napisał/a:

gdyby patrzeć krótkoterminowo, to jest to jakiś powód do zadowolenia. Jednak długoterminowo to raczej nie wróży nic dobrego i dla nas.

Doskonale o tym wiem, jednak co jest gorsze mieć p🤬lonego fałszywego przyjaciela szwaba za sąsiada, czy wroga który z tym się nie kryje że jest naszym wrogiem?
Zgłoś
Karboksylator 2024-07-08, 11:32 3
tfujdiler napisał/a:

Doskonale o tym wiem, jednak co jest gorsze mieć p🤬lonego fałszywego przyjaciela szwaba za sąsiada, czy wroga który z tym się nie kryje że jest naszym wrogiem?

niemiec, czy ruski nigdy nie był naszym przyjacielem. mogą się maskować, mogą podpisywać traktaty, a i tak zawsze będą naszymi wrogami.

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
hace 2024-07-08, 11:39 1
Co ciekawe Brighton to mekka lgbt . W tym kraju mało co już potrafi zadziwić ...
Zgłoś
tfujdiler 2024-07-08, 11:40 1
Tyle że ruscy się z tym nie kryją a szwaby tak, lepiej mieć wrogów niż fałszywych przyjaciół. Więc bardzo mnie cieszy ten zajebisty upadek Niemiec. Pejsów nienawidzę więc, miło się patrzy na to co się odp🤬la.
Zgłoś
GrubyKleks 2024-07-08, 11:53
jak mieliby wybrać innego jak tych brudasów jest więcej niż angoli
Zgłoś
poliqon 2024-07-08, 12:17
ruskie się trudzą, giną i walczą, a tak właśnie robi się tą robotę, bez jednego wystrzału. Ruskie muszą się jeszcze wiele nauczyć
Zgłoś
Siriuz 2024-07-08, 12:34 2
poliqon napisał/a:

ruskie się trudzą, giną i walczą, a tak właśnie robi się tą robotę, bez jednego wystrzału. Ruskie muszą się jeszcze wiele nauczyć

WEF razem ze sk🤬iałymi rządami r🤬a obywateli, Ruscy walczą z WEF,
ale w zasadzie to nie wiem czy Ruscy też dla WEF nie robią, bo efekt jest ten sam - najbardziej ucierpieli zwyczajni ludzie.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Konto usunięte 2024-07-08, 12:51
6 lat spedziłem u tych patusów. W ogóle mi ich nie szkoda chociaż i tak są mądrzejsi niż typowy polski hobak.
Zgłoś
manieknn 2024-07-08, 13:00
za kilka lat u ,,,,nas jełopy,,szykować dziewice i kozy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie