Bo wrzucasz link do ataku dzika w polsce gdzie ślepy by zobaczył że to dwa różne zdarzenia a teraz palisz głupa ze o podobne zwierze chodziło ciołku

Troche wyżej i by dostała w tętnice udową, a myślę że wszyscy wiemy jakby to się zakończyło
A to jaka tętnica była wg ciebie, mózgowa, kuźwa?
Czyli w skrócie : Bambinizm pełną gębą - film instruktażowy dla bambinistów.
a kto to jest bambinista?
Troche wyżej i by dostała w tętnice udową, a myślę że wszyscy wiemy jakby to się zakończyło
Wedlug opisu, dokladnie tam dostala.
Mnie tylko dziwi jak on to zrobil, nie widac zeby jakos mocno sie szarpnal, takie ostre te kly?
To się tak wydaje:
O! To nasza dumna Polka

[ Dodano: 2025-01-21, 00:47 ]
buhahahah zero instynktu samozachowawczego.
Zapewne to jakiś park safari w murzynowie właściwym (ale żem wymyślił )
Tam często niezgodnie z regulaminem tępe turysty dokarmiają z samochodów dziką zwierzynę. Pan guziec przyszedł się nawp🤬lać za darmo, podchodzi a tępe (tak tepe bo powinny od razu się ewakuować) p🤬dy zamiast dać mu szamy to go głaszczą jak jakiegoś Fafika...
To się pan guziec zdenerwował że tępe larwy go w c🤬ja robią i że ma w swoim afrykańskim c🤬ju głaskanie, chce żarcia.
Hahha nooo

Chciała pogłaskać dziczka. Na pewno chwilę przed tym incydentem padały takie słowa jak "o jezuuuu, jaki słodkiii, jakie ma różkiiiiiii".
Człowiek się szczura boi żeby nie ugryzł i nie zaraził jakąś francą a taka dziczka będzie głaskać. To jest brak wyobraźni i jakiegokolwiek instynktu przetrwania.
Ona nie wiedziała że te kły to jego śmiertelna broń? Gdyby człowiek stał z ostrym kolcem przy jej udzie to raczej nie głaskała by go po główce tylko modliła się żeby nic mu nie odj🤬o i sobie poszedł.
W ogóle gdyby nagle człowiek wyszedł z lasu z jakimś kolcem albo ostrym narzędziem i szedł w jej stronę to by sp🤬alała. Ale guziec z 40cm kłami jest słodkiiiii.
Może to zła interpretacja bajek z dzieciństwa robi taką siekę z mózgu xD Pumba był spoko to guziec też powinien? Dobrze że jej nie pokazał jak "tańczy" xD
To, że przeżyła to k🤬a mać fart roku. Ktoś to filmuje, ktoś jest w tle i ofiara losu trzecia. Trzy p🤬dy i żadna nie wpadła aby k🤬a mać zrobić jakąś opaskę uciskową z ubrań czy paska... no bo k🤬a by się ciuchy zniszczyły pewnie.
Więc poszły k🤬a gdzieś do ludzi po pomoc i dopiero tam cokolwiek zaczęto działać...
Poszły najpewnij po kogoś, kto myśli, czyli jakiegoś przeciętnego białasa.
O! To nasza dumna Polka Od razu obstawiałem że tętnica udowa powiedziała buenos nocies. Widać po filmach z bykami jak torreador dostaje to słabo zazwyczaj na tym wychodzi.
Filmik autora z guźcem nie ma związku z atakiem dzika w Gdyni 2 lata temu btw.
buhahahah zero instynktu samozachowawczego.
Zapewne to jakiś park safari w murzynowie właściwym (ale żem wymyślił )
Tam często niezgodnie z regulaminem tępe turysty dokarmiają z samochodów dziką zwierzynę. Pan guziec przyszedł się nawp🤬lać za darmo, podchodzi a tępe (tak tepe bo powinny od razu się ewakuować) p🤬dy zamiast dać mu szamy to go głaszczą jak jakiegoś Fafika...
To się pan guziec zdenerwował że tępe larwy go w c🤬ja robią i że ma w swoim afrykańskim c🤬ju głaskanie, chce żarcia.
To baba. Po prostu baba. One tak mają.
Instynkt, myślenie u bab stoi na bardzo niskim poziomie.
Najgorsze są te "silne, niezależne".