Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
ibrahim 2025-01-20, 0:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
corpo_kills_me 2025-01-20, 1:09
chada napisał/a:

Bo wrzucasz link do ataku dzika w polsce gdzie ślepy by zobaczył że to dwa różne zdarzenia a teraz palisz głupa ze o podobne zwierze chodziło ciołku

Zgłoś
konto usunięte 2025-01-20, 3:06 1
xaron147 napisał/a:

Troche wyżej i by dostała w tętnice udową, a myślę że wszyscy wiemy jakby to się zakończyło

A to jaka tętnica była wg ciebie, mózgowa, kuźwa?
Zgłoś
pawelns1 2025-01-20, 8:42
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Czyli w skrócie : Bambinizm pełną gębą - film instruktażowy dla bambinistów.

a kto to jest bambinista?
Zgłoś
Pyszuki 2025-01-20, 11:29
xaron147 napisał/a:

Troche wyżej i by dostała w tętnice udową, a myślę że wszyscy wiemy jakby to się zakończyło

Wedlug opisu, dokladnie tam dostala.
Mnie tylko dziwi jak on to zrobil, nie widac zeby jakos mocno sie szarpnal, takie ostre te kly?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-20, 12:08 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gunter88 2025-01-20, 13:45
Typowy atak dzika czy innej dzikiej świni na pachwiny gdzie są tętnice, baba miała dużo szczęscia.
Zgłoś
Pietrushka 2025-01-21, 0:39 1
Zgłoś
darayavahus 2025-01-21, 6:52 1
Zgłoś
corpo_kills_me 2025-01-21, 8:51
Pietrushka napisał/a:

O! To nasza dumna Polka Od razu obstawiałem że tętnica udowa powiedziała buenos nocies. Widać po filmach z bykami jak torreador dostaje to słabo zazwyczaj na tym wychodzi.

Filmik autora z guźcem nie ma związku z atakiem dzika w Gdyni 2 lata temu btw.
Zgłoś
konto usunięte 2025-01-24, 0:51
Zgłoś
kurt_94 2025-03-21, 19:23
czy mi się wydaje czy dostała w tętnice ?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem