Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ibrahim 2025-01-20, 0:57
Głupie p🤬dy.....
Zgłoś
corpo_kills_me 2025-01-20, 1:09
chada napisał/a:

Bo wrzucasz link do ataku dzika w polsce gdzie ślepy by zobaczył że to dwa różne zdarzenia a teraz palisz głupa ze o podobne zwierze chodziło ciołku

Zgłoś
O................ń 2025-01-20, 3:06 1
xaron147 napisał/a:

Troche wyżej i by dostała w tętnice udową, a myślę że wszyscy wiemy jakby to się zakończyło

A to jaka tętnica była wg ciebie, mózgowa, kuźwa?
Zgłoś
pawelns1 2025-01-20, 8:42
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Czyli w skrócie : Bambinizm pełną gębą - film instruktażowy dla bambinistów.

a kto to jest bambinista?
Zgłoś
Pyszuki 2025-01-20, 11:29
xaron147 napisał/a:

Troche wyżej i by dostała w tętnice udową, a myślę że wszyscy wiemy jakby to się zakończyło

Wedlug opisu, dokladnie tam dostala.
Mnie tylko dziwi jak on to zrobil, nie widac zeby jakos mocno sie szarpnal, takie ostre te kly?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-20, 12:08 4
Sojowe dzieci nie wiedzą, że wk🤬iony pumba jest w stanie zaj🤬 lwa lub lamparta tymi kłami. Głupia c🤬a ma farta, że żyje
Zgłoś
Gunter88 2025-01-20, 13:45
Typowy atak dzika czy innej dzikiej świni na pachwiny gdzie są tętnice, baba miała dużo szczęscia.
Zgłoś
Pietrushka 2025-01-21, 0:39 1
corpo_kills_me napisał/a:

To się tak wydaje:

O! To nasza dumna Polka Od razu obstawiałem że tętnica udowa powiedziała buenos nocies. Widać po filmach z bykami jak torreador dostaje to słabo zazwyczaj na tym wychodzi.

[ Dodano: 2025-01-21, 00:47 ]

buhahahah zero instynktu samozachowawczego.
Zapewne to jakiś park safari w murzynowie właściwym (ale żem wymyślił )
Tam często niezgodnie z regulaminem tępe turysty dokarmiają z samochodów dziką zwierzynę. Pan guziec przyszedł się nawp🤬lać za darmo, podchodzi a tępe (tak tepe bo powinny od razu się ewakuować) p🤬dy zamiast dać mu szamy to go głaszczą jak jakiegoś Fafika...
To się pan guziec zdenerwował że tępe larwy go w c🤬ja robią i że ma w swoim afrykańskim c🤬ju głaskanie, chce żarcia.

Hahha nooo
Chciała pogłaskać dziczka. Na pewno chwilę przed tym incydentem padały takie słowa jak "o jezuuuu, jaki słodkiii, jakie ma różkiiiiiii".
Człowiek się szczura boi żeby nie ugryzł i nie zaraził jakąś francą a taka dziczka będzie głaskać. To jest brak wyobraźni i jakiegokolwiek instynktu przetrwania.
Ona nie wiedziała że te kły to jego śmiertelna broń? Gdyby człowiek stał z ostrym kolcem przy jej udzie to raczej nie głaskała by go po główce tylko modliła się żeby nic mu nie odj🤬o i sobie poszedł.
W ogóle gdyby nagle człowiek wyszedł z lasu z jakimś kolcem albo ostrym narzędziem i szedł w jej stronę to by sp🤬alała. Ale guziec z 40cm kłami jest słodkiiiii.
Może to zła interpretacja bajek z dzieciństwa robi taką siekę z mózgu xD Pumba był spoko to guziec też powinien? Dobrze że jej nie pokazał jak "tańczy" xD
Zgłoś
darayavahus 2025-01-21, 6:52 1
Velture napisał/a:

To, że przeżyła to k🤬a mać fart roku. Ktoś to filmuje, ktoś jest w tle i ofiara losu trzecia. Trzy p🤬dy i żadna nie wpadła aby k🤬a mać zrobić jakąś opaskę uciskową z ubrań czy paska... no bo k🤬a by się ciuchy zniszczyły pewnie.
Więc poszły k🤬a gdzieś do ludzi po pomoc i dopiero tam cokolwiek zaczęto działać...

Poszły najpewnij po kogoś, kto myśli, czyli jakiegoś przeciętnego białasa.
Zgłoś
corpo_kills_me 2025-01-21, 8:51
Pietrushka napisał/a:

O! To nasza dumna Polka Od razu obstawiałem że tętnica udowa powiedziała buenos nocies. Widać po filmach z bykami jak torreador dostaje to słabo zazwyczaj na tym wychodzi.

Filmik autora z guźcem nie ma związku z atakiem dzika w Gdyni 2 lata temu btw.
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-01-21, 22:26 1

buhahahah zero instynktu samozachowawczego.
Zapewne to jakiś park safari w murzynowie właściwym (ale żem wymyślił )
Tam często niezgodnie z regulaminem tępe turysty dokarmiają z samochodów dziką zwierzynę. Pan guziec przyszedł się nawp🤬lać za darmo, podchodzi a tępe (tak tepe bo powinny od razu się ewakuować) p🤬dy zamiast dać mu szamy to go głaszczą jak jakiegoś Fafika...
To się pan guziec zdenerwował że tępe larwy go w c🤬ja robią i że ma w swoim afrykańskim c🤬ju głaskanie, chce żarcia.

To baba. Po prostu baba. One tak mają.
Instynkt, myślenie u bab stoi na bardzo niskim poziomie.
Najgorsze są te "silne, niezależne".
Zgłoś
C................i 2025-01-24, 0:51
mam nadzieję że k🤬ie przeciął żyłę i suka zdechnie
Zgłoś
kurt_94 2025-03-21, 19:23
czy mi się wydaje czy dostała w tętnice ?
Zgłoś