👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spadają ok 1 sek w dół. wychodzi ok 5 metrów.
t=√((2·4.905)/(9,81))
4.905 metra dokładniej ale to i tak szacunkowe.
ich tam 9 widać wskakujących, zero dorosłych w pobliżu ani jakiegokolwiek sprzętu do wyciągania.
Mają chłopaki predyspozycje aby nagrać materiał na harda.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
t=√((2·4.905)/(9,81))
4.905 metra dokładniej ale to i tak szacunkowe.
ich tam 9 widać wskakujących, zero dorosłych w pobliżu ani jakiegokolwiek sprzętu do wyciągania.
Mają chłopaki predyspozycje aby nagrać materiał na harda.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
To była zwykła studnia która stała się!!! studnią pełną gówna.

ProVVe napisał/a:
Duze prawdopodobieństwo, że nie wszyscy sobie wypłynęli
pewnie niejeden niejednemu spadając naskoczył na kręgosłup xD tyle debili w jednym miejscu, ale nie dziwota swój do swojego ciągnie a to widac ze gangsta chlopaczki, ci co przezyja beda zaraz babciom torebki krasc na motorkach, tfu im na te przebrzydle latynoskie mordy
Tam się wskakuje, a wychodzi w Berlinie
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
To może być podziemny rurociąg, wskakują i płyną do najbliższej studni.
Czekamy na film z akcji ratunkowej. W gównolandach te zawsze wyglądają spektakularnie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie