Wieczorem 4 października w rosyjskim Sestroretsku 25-letni obywatel Tadżykistanu potrącił ucznia dziewiątej klasy na przejściu dla pieszych. Tego dnia poszkodowany obchodził swoje 15. urodziny. Trafił do szpitala w ciężkim stanie, z urazem głowy, złamaną szczęką i złamanym kręgiem szyjnym.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33
Wieczorem 4 października w rosyjskim Sestroretsku 25-letni obywatel Tadżykistanu potrącił ucznia dziewiątej klasy na przejściu dla pieszych. Tego dnia poszkodowany obchodził swoje 15. urodziny. Trafił do szpitala w ciężkim stanie, z urazem głowy, złamaną szczęką i złamanym kręgiem szyjnym.
A srodków na rehabilitację w budżecie brak, wszystko idzie na "tanki". Nawet na wózek nie starczy.
Zdolny. Urodziny świętuje 10 lat po terminie... I to jeszcze piruetami.
ewidentne samobujstwo, na poczatek udaje ze se idzie, a jak widzi samochod to sru na maske i witaj przygodo !!!
smc napisał/a:
Szkoda chłopca. 15 lat to nie jest wiek na złamanie życia…😔
Ty nie masz nic lepszego do roboty niż komentowanie każdego posta i to jeszcze tak głupio? dużo czasu na bezrobociu?
przewodnik_elektryczny napisał/a:
Ty nie masz nic lepszego do roboty niż komentowanie każdego posta i to jeszcze tak głupio? dużo czasu na bezrobociu?
Wytłumacz się proszę, co w tym głupiego? Ile Ty masz lat, żeby mnie pouczać?!
smc napisał/a:
Wytłumacz się proszę, co w tym głupiego? Ile Ty masz lat, żeby mnie pouczać?!
już ci to tłumaczylem: jesteś zajebiście nudny i tym drażnisz ludzi. Mam dużo zajęć , nieraz po kilka dni nie mam czasu zajrzeć na sadola a jak już zajrzę to siedzi tam taki beznadziejny typ jak ty i komentuje wszystko jak leci, bez sesu, bez polotu, bez humoru. Jakbyś był jakimś botem , niemożliwe żeby normalny człowiek który ma swoje życie tak się zachowywał, na dodatek udajesz kogoś kim nie jesteś. Gdybyś był bogaty to nie siedziałbyś na sadolu komentując każdy temat, tylko cieszyłbyś się życie, a tylko zatruwasz je innym
Cieszę się życiem i w przeciwieństwie do Ciebie mam na to czas.
Nie interesuje mnie Twoje życie i oczekuję od Ciebie tego samego. Wracaj do swoich pilnych zajęć, a mnie pozwól na celebrowanie otaczającego mnie świata.
Życie 15-latka jest cenne samo w sobie, bez względu na to, z jakiego kraju pochodzi…
Gdybyś miał w sobie nieco więcej pokory, zrozumiałbyś to.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Nie interesuje mnie Twoje życie i oczekuję od Ciebie tego samego. Wracaj do swoich pilnych zajęć, a mnie pozwól na celebrowanie otaczającego mnie świata.
Życie 15-latka jest cenne samo w sobie, bez względu na to, z jakiego kraju pochodzi…
Gdybyś miał w sobie nieco więcej pokory, zrozumiałbyś to.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
W ten sposób natura pilnuje, żeby najgłupsze osobniki się nie rozmnażały
Przecież na tym filmie to ten łebek chciał pociągnąć auto z bara. Auto w niego nie wjechało, to on walnął biegnąc w bok auta.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Weź popatrz z jakiego kraju to film...Wystarczyło dojeżdżając do przejścia zachować się jak homo sapiens, a nie jak neandertalczyk....
Canton napisał/a:
Nie takie pojazdy używają do natarcia. Są rowery, są hulajnogi, więc czemu nie wózek inwalidzki? Zamontujesz na nim ciężkiego pulemiota, i urrrraaaaa!!!A srodków na rehabilitację w budżecie brak, wszystko idzie na "tanki". Nawet na wózek nie starczy.
mun66 napisał/a:
To samobójstwo? Po co on biegł?
bo samochód jechał wprost na niego gdyby dalej jechał prosto, to by chłopakowi się udało
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie