"Te gry na pewno zabijają wrażliwość" pare slow na temat grania i próby zmienienia prawa odnosnie gier.
Jak widzę takich zj🤬ych imbecyli jak ta baba, to mi się otwiera nóż w kieszeni, chociaż nie mam go w kieszeni, bo zostawiłem w Polsce... Taka debilka i jej p🤬lenie wyzwala we mnie większą agresję niż Postal, Manhunt i Punisher razem wzięte.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
A................o
2013-11-13, 15:21
Rock sprostował jednym zdaniem i k🤬a koniec tematu.
Oglądanie telewizji może grozić sfałszowanym obrazem świata i porytą psychiką więc zabrońmy oglądania telewizji, w szczególności telewizji publicznej
podpis użytkownika
[url=http://userbars.pl/Inne/Userbar/23532,Dysleksja.htm]
_................_
2013-11-13, 15:57
Tak, bo lepiej jest odreagować stres na kimś w rzeczywistości, niż na wirtualnym ludziku. Spalić to babsko.
zakazać grania poniżej 20 lat !!! ależ przepiękna była by rozgrywka bez dzieciorów .....
podpis użytkownika
Brak dowodu nie jest dowodem na to że dowodów nie ma
Kolega jest akurat knightem i wali z axa, a ja jestem druidem i walę z różdżki
W................a
2013-11-13, 16:34
Jak mnie wk🤬ia wmawianie ludziom (nie od dziś), że gry, ksiązki i filmy zawierające przemoc są złe i mogą negatywnie wplynąć na człowieka.
Kuhwa to człowiek jest zły i on odpowiada za swoje czyny. Tak ciężko to pojąć?
C................N
2013-11-13, 16:47
ciekawe co bardziej ryje banie gry, czy j🤬e reklamy po 20 minut w tv podczas filmu
t................m
2013-11-13, 16:58
Kolejny rzetelny, po tym z Czarnobyla, reportaż TVP. I za to każą płacić!
Oczywiscie jak im sie powie cos w stylu "tak jak symulator koparki nie zrobi ze mnie budowlanca ,tak samo strzelanka nie zrobi ze mnie zabójcy." to od razu powiedza ze mam zmiany w mózgu spowodowane agresja w grach
E tam, ja gram od kiedy pamiętam, im było brutalniej tym lepiej (co to było mortal kombat czy doom dla 8śmio latka, nie mówię o graniu takie mózgotrzepy jak Silent Hill) i jakoś wyrosłem na pacyfistycznego typa. Wiecie, do pracy, luzik, świat jest spoko ludzie są ok - a wieczorem odpalamy GTA i można nap🤬lać. Specjaliści wielcy, banda c🤬li.
i gdzie są ci agresywni i brutalni gracze? jedyne bydło to zgraja tępych c🤬jów i podpalaczy, którzy pewnie nawet nie potrafią odpalić kompa;
jak ktoś jest poj🤬y to bez gier kogoś zajebie
Herosy 3 nie zrobiły ze mnie króla...
BigFarm nie zrobiło ze mnie farmera...
to dlaczego GTA V miało by ze mnie zrobić zabójcę ja się pytam?
podpis użytkownika
"Ludzie byli sobie kiedyś bliżsi, broń nie niosła tak daleko."
"Po co mam się kłócić z człowiekiem jeśli mogę go zabić?"
KMD
2013-11-13, 17:58
Lewackie lewaki
k🤬a mać
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw