NotReal napisał/a:
Powinno się gówniarza zamknąć w lochu.
Zamknąć powiadasz k🤬a, za marnowanie łychy to powinni go za jaja przykuć do masztu a później pod kilem przeciągać, do kroćset argh!
p🤬lcie o marnotrawstwie alkoholu a zapewne nawet dobrze w życiu się nim nie naj🤬iście -,-

kaju666 napisał/a:
p🤬lcie o marnotrawstwie alkoholu a zapewne nawet dobrze w życiu się nim nie naj🤬iście
Jasne, to alkoholowi abstynenci, zwolennicy marihuany i JKM.
A dlaczego nie?
Ponieważ wszyscy mocno nieletni.
kaju666 napisał/a:
p🤬lcie o marnotrawstwie alkoholu a zapewne nawet dobrze w życiu się nim nie naj🤬iście -,-
Haha, dokładnie! Śmieszne są takie napinki pseudo kozaczków "patrzcie, pije dużo alk! patrzcie, jaram trawe i wszystkim dookoła mówię że jestem za legalizacją!" itp itd

podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Z całego Zombie Land'u najbardziej podobało mi się into z Metallicą w tle
Skąd oni mają taką butelke ? K🤬a naliczyłem się ze wylał 30 kieliszków a ona nadal pełna. Tez chce tak !

znawcaekranu napisał/a:
w social network browara to też nie dopijał.
Obrazek
wiedziałem, że skądś tego gejaszka kojarzę

nie podniecajcie sie whisky to zwykly bimber tylko trzymany w debowej beczce a wypromowany na amerykanskich filmach!!! jak juz pic to czysta ewentualnie w drinkach ale uwazam to za profanacje mniejsza bo mniejsza niz picie bimbru ktory kosztuje kupe kasy a mozna miec go za darmo samemu robiac! czysta i whisky to tak jakby palic dopalacze <whishy> i opakowania robic z listkami ganji <czysta> profanacja czyli syf stylizowany na cos dobrego