📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:23
Trafienie prosto w miejsce kierowcy. Miejmy nadzieję, że to definitywnie zakończy karierę kierowcy debila
Naprawdę nie wiem co musi się dziać w umyśle kierowcy wykonującego takie manewry.
To się włączył do ruchu .... Jak nie wniosek o ukaranie, to chociaż o trumnę proponuję.
romek134 napisał/a:
Naprawdę nie wiem co musi się dziać w umyśle kierowcy wykonującego takie manewry.
Dzieje się w jego umyśle po prostu nic
ponury_kostek napisał/a:
Trafienie prosto w miejsce kierowcy. Miejmy nadzieję, że to definitywnie zakończy karierę kierowcy debila
Na reddicie sprzed dwóch lat piszą, że 60-letnia kobieta, która wjechała pod prąd trafiła w stanie krytycznym do szpitala. Na szczęście 50-letni kierowca bmw wyszedł bez większych obrażeń. To było w Słowenii
To takie skrzyżowanie na autostradzie , był jeszcze przed znakiem ustąp pierwszeństwa a był po prawej stronie więc miał pierwszeństwo przed tym co jechał na wprost drogą z tymi dwoma pasami. I to by było na tle w tym zdarzeniu drogowym.
gixi napisał/a:
Na reddicie sprzed dwóch lat piszą, że 60-letnia kobieta, która wjechała pod prąd trafiła w stanie krytycznym do szpitala. Na szczęście 50-letni kierowca bmw wyszedł bez większych obrażeń. To było w Słowenii
Niemal idealnie wyszło
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie