👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brak komentarzy można wytłumaczyć tym, że wszyscy pobiegli na miasto wrzucać Owsiakowi do puszek

patryx777, lepiej siąść na dupę w domu, nikomu nic nie dać i mówić że Owisak kradnie pięniądze dla potrzebujących

Już dosyć tych tematów o Orkiestrze. Dajesz - nie dajesz, twoja sprawa.
@ up
Dokładnie. Ja daję i czuję satysfakcję, że jakaś mała cząstka sprzętu medycznego została kupiona dzięki mnie. To samo z księżmi chodzącymi po kolędzie: nie pasuje Ci, to go nie przyjmuj, a jak przyjmujesz to dawanie mu kasy nie jest obowiązkiem. Świadkowie Jehowy pukają do drzwi znacznie częściej i jakoś nie ma afery z tego powodu.
Dokładnie. Ja daję i czuję satysfakcję, że jakaś mała cząstka sprzętu medycznego została kupiona dzięki mnie. To samo z księżmi chodzącymi po kolędzie: nie pasuje Ci, to go nie przyjmuj, a jak przyjmujesz to dawanie mu kasy nie jest obowiązkiem. Świadkowie Jehowy pukają do drzwi znacznie częściej i jakoś nie ma afery z tego powodu.

Olaboga, Owsiaka obrażajo. Śmieszy mnie fakt, że po wszystkim i wszystkich można jechać, tylko nie po Owsiaku.

up, bo jest komunistycznym psem, i jak jest potrzeba to on się pojawia i mówi wszystko będzie dobrze, uspokójcie się, nie słuchajcie tych, słuchajcie tamtych,
jest skoligacony w PO, Lisem, i gdyby nie wtyki wszędzie to nic by nie zdziałał z Orkiestrą,
działalność charytatywna to gra na normalnych, zdrowych uczuciach ludzi, którzy chcą pomóc innym,
przykład z niedawna: dlaczego o Macierewiczu się wypowiadał, przecież powinien być niezależny!!!
TUTAJ NIE CHODZI O KASĘ A O POLITYKĘ
jest skoligacony w PO, Lisem, i gdyby nie wtyki wszędzie to nic by nie zdziałał z Orkiestrą,
działalność charytatywna to gra na normalnych, zdrowych uczuciach ludzi, którzy chcą pomóc innym,
przykład z niedawna: dlaczego o Macierewiczu się wypowiadał, przecież powinien być niezależny!!!
TUTAJ NIE CHODZI O KASĘ A O POLITYKĘ

@lem111 Taki z Ciebie polityk to rusz tłuste dupsko z przed komputera i zmieniaj ten kraj. Typowy żałosny internetowy napinacz. W ogóle się z tobą nie zgadzam a dodatkowo przypominam: Obrażanie innych ma swój zapis w regulaminie i powinieneś wiedzieć czym grozi.
I dla Ciebie krótki kurs
youtube.com/watch?v=SgASCYcVGiE&feature=share
I dla Ciebie krótki kurs
youtube.com/watch?v=SgASCYcVGiE&feature=share
lem111 napisał/a:
...jak jest potrzeba to on się pojawia i mówi wszystko będzie dobrze, uspokójcie się, nie słuchajcie tych, słuchajcie tamtych,

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie