Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
patryx777 2014-01-15, 17:56 3
Brak komentarzy można wytłumaczyć tym, że wszyscy pobiegli na miasto wrzucać Owsiakowi do puszek
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 22:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 22:53
patryx777, lepiej siąść na dupę w domu, nikomu nic nie dać i mówić że Owisak kradnie pięniądze dla potrzebujących
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 22:58 14
Już dosyć tych tematów o Orkiestrze. Dajesz - nie dajesz, twoja sprawa.
Zgłoś
kenzol 2014-01-15, 23:05
@ up

Dokładnie. Ja daję i czuję satysfakcję, że jakaś mała cząstka sprzętu medycznego została kupiona dzięki mnie. To samo z księżmi chodzącymi po kolędzie: nie pasuje Ci, to go nie przyjmuj, a jak przyjmujesz to dawanie mu kasy nie jest obowiązkiem. Świadkowie Jehowy pukają do drzwi znacznie częściej i jakoś nie ma afery z tego powodu.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 23:08 5
Olaboga, Owsiaka obrażajo. Śmieszy mnie fakt, że po wszystkim i wszystkich można jechać, tylko nie po Owsiaku.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 23:10 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 23:33 6
up, bo jest komunistycznym psem, i jak jest potrzeba to on się pojawia i mówi wszystko będzie dobrze, uspokójcie się, nie słuchajcie tych, słuchajcie tamtych,
jest skoligacony w PO, Lisem, i gdyby nie wtyki wszędzie to nic by nie zdziałał z Orkiestrą,
działalność charytatywna to gra na normalnych, zdrowych uczuciach ludzi, którzy chcą pomóc innym,

przykład z niedawna: dlaczego o Macierewiczu się wypowiadał, przecież powinien być niezależny!!!

TUTAJ NIE CHODZI O KASĘ A O POLITYKĘ
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 23:38 5
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 23:41 1
@lem111 Taki z Ciebie polityk to rusz tłuste dupsko z przed komputera i zmieniaj ten kraj. Typowy żałosny internetowy napinacz. W ogóle się z tobą nie zgadzam a dodatkowo przypominam: Obrażanie innych ma swój zapis w regulaminie i powinieneś wiedzieć czym grozi.
I dla Ciebie krótki kurs
youtube.com/watch?v=SgASCYcVGiE&feature=share
Zgłoś
barthlomez 2014-01-15, 23:42
Zgłoś
minusator 2014-01-15, 23:42 4
lem111 napisał/a:

...jak jest potrzeba to on się pojawia i mówi wszystko będzie dobrze, uspokójcie się, nie słuchajcie tych, słuchajcie tamtych,
jest skoligacony w PO, Lisem, i gdyby nie wtyki wszędzie to nic by nie zdziałał z Orkiestrą,

Zgłoś
konto usunięte 2014-01-16, 0:59
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-16, 2:01 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem