Nie rozumiem chęci trzymania w domu brzydala ropuchay co op🤬li wszystko co sie rusza i zmieści sie do ryja. Ani to k🤬a miłe ani to aktywne. Ja już dawno wyj🤬em żone z domu i od razu jakoś oszczędniej i łeb spokojny.
CzerstWybut napisał/a:
Nie rozumiem chęci trzymania w domu brzydala ropuchay co op🤬li wszystko co sie rusza i zmieści sie do ryja. Ani to k🤬a miłe ani to aktywne. Ja już dawno wyj🤬em żone z domu i od razu jakoś oszczędniej i łeb spokojny.
tylko ręka niedomaga już
Sąsiad niedawno wnosił jakieś zajebiste terrarium i nie wiem co tam będzie trzymał. Mam nadzieję, że nic jadowitego, a przede wszystkim nic co przylezie do mnie do mieszkania. po wielkości można sądzić, że tam się zmieści nawet aligator.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
k🤬a, gdy taki jest twoim kolegą to w szkole nikt cie nie zaczepi
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Te żaby żyją jak w turówce. Chwila akcji, a potem zamierają, procesor przelicza ruchy w reszcie świata.
Hodowanie gadów, płazów, pajęczaków, czy wszelkiego robactwa to takie hobby dla upośledzonych. "mam zwierzątko, które siedzi bez ruchu i śmierdzi, ale jak mu wrzucę coś żywego do pudełka to to zeżre. " no k🤬a, wspaniałe

To chyba ta sama żaba która była główną postacią w serii Przygody Bosco - Bosco Adventure

Sam w Krakowie kiedyś jak parku nie zabetonowali widziałem jak ropucha łykała gołębia... piszczał ona skrzeczała ale nie puściła tylko myk pod wodę.