👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozumiem chęci trzymania w domu brzydala ropuchay co op🤬li wszystko co sie rusza i zmieści sie do ryja. Ani to k🤬a miłe ani to aktywne. Ja już dawno wyj🤬em żone z domu i od razu jakoś oszczędniej i łeb spokojny.
CzerstWybut napisał/a:
Nie rozumiem chęci trzymania w domu brzydala ropuchay co op🤬li wszystko co sie rusza i zmieści sie do ryja. Ani to k🤬a miłe ani to aktywne. Ja już dawno wyj🤬em żone z domu i od razu jakoś oszczędniej i łeb spokojny.
tylko ręka niedomaga już
Sąsiad niedawno wnosił jakieś zajebiste terrarium i nie wiem co tam będzie trzymał. Mam nadzieję, że nic jadowitego, a przede wszystkim nic co przylezie do mnie do mieszkania. po wielkości można sądzić, że tam się zmieści nawet aligator.
Te żaby żyją jak w turówce. Chwila akcji, a potem zamierają, procesor przelicza ruchy w reszcie świata.
Hodowanie gadów, płazów, pajęczaków, czy wszelkiego robactwa to takie hobby dla upośledzonych. "mam zwierzątko, które siedzi bez ruchu i śmierdzi, ale jak mu wrzucę coś żywego do pudełka to to zeżre. " no k🤬a, wspaniałe

To chyba ta sama żaba która była główną postacią w serii Przygody Bosco - Bosco Adventure

Sam w Krakowie kiedyś jak parku nie zabetonowali widziałem jak ropucha łykała gołębia... piszczał ona skrzeczała ale nie puściła tylko myk pod wodę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie