Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
1 kwietnia zioła znikną z apteki (pamiętasz żarówkę 100W?)
d................a • 2011-03-18, 15:32
witam sadystów.

krótko: żydomasońskopedalskogejowskofarmaceutyczne lobby dobrało się do ziółek.

urzędasy stwierdziły , że kowalski może sobie zaszkodzić herbatką z melisy i dla bezpieczeństwa kowalskiego postanowiły usunąć melisę z rynku, podobne jak mięte, rumianek i żarówki 100W

większość z was pewnie to p🤬li bo z ziół spożywa tylko chmiel , jednak dla dobra społeczeństwa warto się sprawą zainteresować, nagłaśniać..

zap🤬lili nam k🤬a żarówki, chcą zap🤬lić zioła, c🤬j wie, do czego jeszcze się dobiorą.

edit: k🤬a., zapomniałem najważniejsze :

gopetition.com/petition/39757/sign.html - petycja do podpisania. pewnie c🤬ja da, ale warto spróbować - nic nie kosztuje.
Zgłoś
S................y 2011-03-20, 1:59 1
A mnie sie wydaje, ze caly ten temat to takie bezproduktywne p🤬lenie o niczym.
Bo co ci da, ze wyrazisz swoja opinie czy jestes za/przeciw/masz w c🤬ju, skoro jedyne co tym osiagniesz, to powiekszenie swojego internetowego k🤬sa, jezeli to jest waszym celem to spox.

Prawda jest jedna, inteligentni ludzie jakos sobie z tym poradza, albo od tego uciekna, albo beda dazyc do odlaczenia sie od tego gowna(watpie czy to jest mozliwe) a idioci pojda na dno, jak pasazerowie 3 klasy na titanicu.

A ja o 2 w nocy, zamiast rozkoszowac sie zdrowym 8 godzinnym snem, pisze posty na forum, k🤬a jestem zalosny.

No nic, papatki, słitaski, buziaszki,c🤬jaszki w dupaszki.
Zgłoś
d................a 2011-03-24, 1:40
Sk🤬ysyn z natury napisał/a:

A mnie sie wydaje, ze caly ten temat to takie bezproduktywne p🤬lenie o niczym.
Bo co ci da, ze wyrazisz swoja opinie czy jestes za/przeciw/masz w c🤬ju, skoro jedyne co tym osiagniesz, to powiekszenie swojego internetowego k🤬sa, jezeli to jest waszym celem to spox.

Prawda jest jedna, inteligentni ludzie jakos sobie z tym poradza, albo od tego uciekna, albo beda dazyc do odlaczenia sie od tego gowna(watpie czy to jest mozliwe) a idioci pojda na dno, jak pasazerowie 3 klasy na titanicu.

A ja o 2 w nocy, zamiast rozkoszowac sie zdrowym 8 godzinnym snem, pisze posty na forum, k🤬a jestem zalosny.

No nic, papatki, słitaski, buziaszki,c🤬jaszki w dupaszki.

a misie wydaje, że Twój post to takie bezprodyktywne p🤬lenie i wydaje mi się , że
Zgłoś
S................y 2011-03-24, 17:35
dupaCyckDupa napisał/a:

a misie wydaje, że Twój post to takie bezprodyktywne p🤬lenie i wydaje mi się , że

Wygrales konfrontacje solidnymi argumentami
Usuwam sie w cien.
Zgłoś
gregorius1 2011-03-25, 10:09
zap🤬lili nam k🤬a żarówki, chcą zap🤬lić zioła, c🤬j wie, do czego jeszcze się dobiorą.

juz niedlugo zap🤬la nam prowo do wypowiedzi bo to na gardlo szkodzi
p🤬lona czwarta rzesza..... eeee znaczy unia europejska

podpis użytkownika

Smierc przychodzi niespodziewanie , a kto z nas nie lubi niespodzianek:)

Życie to suka potem.....
potem umierasz
Jakies pytania??
Zgłoś