S................y
2011-03-20, 1:59
A mnie sie wydaje, ze caly ten temat to takie bezproduktywne p🤬lenie o niczym.
Bo co ci da, ze wyrazisz swoja opinie czy jestes za/przeciw/masz w c🤬ju, skoro jedyne co tym osiagniesz, to powiekszenie swojego internetowego k🤬sa, jezeli to jest waszym celem to spox.
Prawda jest jedna, inteligentni ludzie jakos sobie z tym poradza, albo od tego uciekna, albo beda dazyc do odlaczenia sie od tego gowna(watpie czy to jest mozliwe) a idioci pojda na dno, jak pasazerowie 3 klasy na titanicu.
A ja o 2 w nocy, zamiast rozkoszowac sie zdrowym 8 godzinnym snem, pisze posty na forum, k🤬a jestem zalosny.
No nic, papatki, słitaski, buziaszki,c🤬jaszki w dupaszki.
d................a
2011-03-24, 1:40
Sk🤬ysyn z natury napisał/a:
A mnie sie wydaje, ze caly ten temat to takie bezproduktywne p🤬lenie o niczym.
Bo co ci da, ze wyrazisz swoja opinie czy jestes za/przeciw/masz w c🤬ju, skoro jedyne co tym osiagniesz, to powiekszenie swojego internetowego k🤬sa, jezeli to jest waszym celem to spox.
Prawda jest jedna, inteligentni ludzie jakos sobie z tym poradza, albo od tego uciekna, albo beda dazyc do odlaczenia sie od tego gowna(watpie czy to jest mozliwe) a idioci pojda na dno, jak pasazerowie 3 klasy na titanicu.
A ja o 2 w nocy, zamiast rozkoszowac sie zdrowym 8 godzinnym snem, pisze posty na forum, k🤬a jestem zalosny.
No nic, papatki, słitaski, buziaszki,c🤬jaszki w dupaszki.
a misie wydaje, że Twój post to takie bezprodyktywne p🤬lenie i wydaje mi się , że
S................y
2011-03-24, 17:35
dupaCyckDupa napisał/a:
a misie wydaje, że Twój post to takie bezprodyktywne p🤬lenie i wydaje mi się , że
Wygrales konfrontacje solidnymi argumentami
Usuwam sie w cien.
zap🤬lili nam k🤬a żarówki, chcą zap🤬lić zioła, c🤬j wie, do czego jeszcze się dobiorą.
juz niedlugo zap🤬la nam prowo do wypowiedzi bo to na gardlo szkodzi
p🤬lona czwarta rzesza..... eeee znaczy unia europejska
podpis użytkownika
Smierc przychodzi niespodziewanie , a kto z nas nie lubi niespodzianek:)
Życie to suka potem.....
potem umierasz
Jakies pytania??