👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Kierowca drugiego auta: Kierowca nadjeżdżającego samochodu mógł nie być odpowiedzialny za wypadek, o ile nie przekroczył prędkości, nie był pod wpływem alkoholu"
Od kiedy alkohol przesadza o winie ? Trzezwy bez winy wlasnej a Nietrzeźwy winny zdarzenia ? Sztuczna inteligencja chyba wirusa złapała
Od kiedy alkohol przesadza o winie ? Trzezwy bez winy wlasnej a Nietrzeźwy winny zdarzenia ? Sztuczna inteligencja chyba wirusa złapała
Ppoolicjjaaa napisał/a:
mimo tego że baba za kierownicą to ładnie ogarnęła ! sadol na swojej hulajnodze tego by ogarnął !
piszą takie sadolowe p🤬ki takie bzdury nie znając życia xD a znajdzie się banda debili co mu zacznie przyklaskiwać xD
Napisała to grubaśnica z kilumiesięcznym stażem. XDD
goslaw3 napisał/a:
zawsze mnie ciekawilo kogo jest wina w takiej sytuacji? kto zaplaci za naprawy obu aut? jakis fachowiec jest?
Na 99% wina będzie Tesli, bo zmieniła pas, a pas można zmienić tylko z zachowaniem szczególnej ostrożności.
Właściciel Tesli będzie mógł się domagać odszkodowania od tego debila, ale to już na drodze sądowej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie