Wszystkiego Najlepszego z okazji pierwszej rocznicy zwycięstwa nad lewactwem!
Breivik - socjalizm: 77:0
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Na National Geographic oglądałem dokument o tej masakrze i ogólnie o zamachu. Ogólnie wszystko fajnie, tylko, Breivik strzelał nie do tych co powinien. Zbyt dużo młodych ludzi zginęło...
konto usunięte
2012-07-23, 4:49
Zwycięstwa czy początku klęski?
youtu.be/xSw3XfPq3zE
PS: Daje link bo nie mogłem dodać filmu
@wiktor4024
jakich dzieciaków? Młodzieżówka partii socjalistycznej. Nie dzieciaki, a młodzież, w wieku największej sprawności fizycznej jaką osiąga człowiek. I 77 tych sprawnych ludzi zostało zabitych przez jednostkę.
konto usunięte
2012-07-23, 7:41
Magik2501 napisał/a:
@wiktor4024
jakich dzieciaków? Młodzieżówka partii socjalistycznej. Nie dzieciaki, a młodzież, w wieku największej sprawności fizycznej jaką osiąga człowiek. I 77 tych sprawnych ludzi zostało zabitych przez jednostkę.
Jak dla mnie nie ma sensu się wykłócać o takie sprawy, bo nikt z Polaków(prócz jednego) nie wie kto tam naprawdę był i kim były te dzieci. Dyskusja polega na tym, co podadzą wam na tacy media. Tac jest kilka, wszystko to mieszacie i idzie zwymiotować waszymi kłótniami.
Spodziewałem się po sadolu, że jakiś hołd zostanie złożony Breivikowi

.
@CopRobo Już kiedyś była dyskusja na ten temat gdzieś na hardzie i jeden użytkownik podawał argumenty właśnie odwrotne. Polecam poszukać.
konto usunięte
2012-07-23, 10:30
Ci którzy popierali multi-kulti, kiedy zaczynało się stawać popularne to dokładnie ten sam typ stadnych bezmózgów, którzy teraz klaszczą Breivikowi. Pieprzą że bronią czegoś (kultury...???) a nie umieją uszanować najprostszych wartości, na których ta kultura była od tysiącleci zbudowana.
Teraz sie cieszy odsiadujac 21lat na wyspie z konikami
konto usunięte
2012-07-23, 11:05
I ten żal w sercu, że Ciebie przypadkiem tam nie było.
konto usunięte
2012-07-23, 11:19
Anders pamiętamy! Oddał życie za wasze lewackie grzechy... Jezus XXI wieku.
konto usunięte
2012-07-23, 11:33
Dobrze strzelał. To nie arabów wina, że pchają się tam gdzie jest łatwiej, bo to leży w ich naturze. Winni są ci, którzy to ścierwo tam wpuszczają, jednocześnie zdradzając swoją kulturę i kraj
Dobry typ, przynajmniej miał odwagę to zrobić.
konto usunięte
2012-07-23, 13:52
konto usunięte
2012-07-23, 18:34
Breivik zrobił po prostu odwet za to co przez swoje lata wyprwaił SPEDALONY STALIN i jego wierni obciagacze. STOP COMMUNISM!