📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Po pierwsze nic śmiesznego w tym nie widzę, po drugie to przecież angielski na normalnym poziomie.
Co jest śmiesznego w stwierdzeniu faktu, że do Challenger'a Demona SRT fotel pasażera trzeba sobie dokupić?
profiauto.pl/blog/2017/04/12/dodge-demon-6-faktow-na-temat-najszybszeg...
profiauto.pl/blog/2017/04/12/dodge-demon-6-faktow-na-temat-najszybszeg...
Znam angielski, zrozumiałem co mówią, ale nie rozumiem co w tym takiego śmiesznego, żeby to tu wrzucać?
Ja co prawda nie znam angielskiego, ale na szczęście jestem głuchoniemy i czytałem z ruchu ust.
Śmiałem się, aż majty obszczałem.
P.S. Umiem czytać z ruchu warg.
Tylko kobieta musi być bez majtek
Śmiałem się, aż majty obszczałem.
P.S. Umiem czytać z ruchu warg.
Tylko kobieta musi być bez majtek
Znam angielski trochę lepiej niż ameba ale niestety nie zrozumiałem, co tu takiego bardzo śmiesznego zostało powiedziane. Tak, przeczytałem tłumaczenie na polski, nadal nie zrozumiałem potęgi tego dowcipu.
ksirion napisał/a:
Znam angielski trochę lepiej niż ameba ale niestety nie zrozumiałem, co tu takiego bardzo śmiesznego zostało powiedziane. Tak, przeczytałem tłumaczenie na polski, nadal nie zrozumiałem potęgi tego dowcipu.
May zapytał, które siedzenie jest montowane standardowo (jako jedyne)?
To Kapitan Powolniak, więc z wiekiem też już ma problemy z myśleniem pewnie.
Jeżeli nawet nie znacie angielskiego (nikt nie wymaga) to braku myślenia niektórym nie można odmówić
Ty, zakamuflowany velture. Miałeś wrzucać śmieszne kotki i pieski.
Teraz zaśmiecasz Sadola samochodzikami?
Może jutro wrzucisz film jak zagrać Martyniuka na pianinie?
Pozdrawiam.
Teraz zaśmiecasz Sadola samochodzikami?
Może jutro wrzucisz film jak zagrać Martyniuka na pianinie?
Pozdrawiam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie