👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up Gdyby odpadł, wygrałby jedynie nagrode "pocieszenia" za największą ilość punktów (finał odcinka + finał miesiąca)

ech.. lubię takich niepozornych, inteligentnych, oczytanych...

jestem mloda i atrakcyjna, mimo to bym brała normalnie
intelekt jest seksowny
no i jeszcze lubie facetów w okularach
z takimi to jest przynajmniej o czym pogadac

@sniezka500 i @oczami30latki
z takimi preferencjami
toście sobie wybrały portal...
nie żeby chodziło o sprawy matrymonialne, po prostu towarzystwo iści opisane przez Was tutaj gości.
(z całym szacunkiem sadole)
z takimi preferencjami
toście sobie wybrały portal...
nie żeby chodziło o sprawy matrymonialne, po prostu towarzystwo iści opisane przez Was tutaj gości.
(z całym szacunkiem sadole)

@up
a co ma jedno z drugim wspólnego???
swoją drogą - jak odrzucić zboków, nerdów, wszelkiej maści "filów", gimbusów, prawików i innych popaprańców to są tutaj inteligentni, oczytani, z fajnym poczuciem humoru
z wiadomych powodów na temat wyglądu się nie wypowiadam
a co ma jedno z drugim wspólnego???
swoją drogą - jak odrzucić zboków, nerdów, wszelkiej maści "filów", gimbusów, prawików i innych popaprańców to są tutaj inteligentni, oczytani, z fajnym poczuciem humoru

z wiadomych powodów na temat wyglądu się nie wypowiadam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie