Tępych kurew nigdy nie brakuje, większość faili ma miejsce przy próbach machania dupskiem lub obsługi najprostszych urządzeń mechanicznych co potwierdza tylko, że suki nadają się jedynie do mycia garów i dymania we wszystkie otwory. Nawet gotowanie nie specjalnie wam wychodzi a do machania dupskiem bez połamania szkieletu potrzebujecie specjalnych kursów
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

ciekawe faceci robią w piwnicach siłownie a panienki montują rure do tańce erotycznego?
Kazdy najlepiej sie czuje w swoim naturalnym srodowisku, co wyjasnia brak wypadków w kuchni.
czy tylko mnie irytują te stop-klatki na początku każdego filmiku tej kompilacji?
Nie nie tylko Ciebie.DO tego dźwięk jest cofnięty.
podpis użytkownika
Ni hoooya!
Jak baba tak wyp🤬oli i złamie kręgosłup, to przynajmniej nie będzie wierzgać, jak ją rżną w dupsko. Ostrovsky - podsunąłeś mi zajebisty pomysł

Galman napisał/a:
A poźniej tobie połamią w piedlu rączki.Pewne polubią też twoje wierzganieJak baba tak wyp🤬oli i złamie kręgosłup, to przynajmniej nie będzie wierzgać, jak ją rżną w dupsko. Ostrovsky - podsunąłeś mi zajebisty pomysł
![]()

podpis użytkownika
Ni hoooya!
K🤬a, ludzie (a szczególnie ty Ostrovsky), znajdźcie w se w końcu dziewczyny, bo objawiacie już naprawdę chore (wypieprzające się laski) fetysze. Chociaż w sumie... sadysta powinien być osobliwy.
exploiteddd napisał/a:
04:49 ale sie w jaja uderzyla... az mnie zabolalo
Jesteś k🤬a głupi...

Wyłącz wreszcie kompa, wyjdź z domu na ulicę (tak, istnieje świat poza ekranem monitora), poznaj jakąś dziewczynę i sprawdź, czy aby na pewno ma jaja... Bo po twoim poście wnioskuję, że jedyne dziewczyny jakie oglądałeś nago to te z k🤬sami, na sadolu.