Pokazują twarz podobnie powinno być u Nas
A pijanych kierowców chronią jak ludzi z rządu
A pijanych kierowców chronią jak ludzi z rządu

TempT napisał/a:
Koza sama prowokowała.
hehe, wybuchłem śmiechem. xD
To jest niebezpieczny precedens, który może wstrząsnąć całym islamskim światem.
podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.
mieszalniapasz napisał/a:
Koza także była na rozprawie
a zeznawała czy ani me, ani be?

Rozumiem, że należy upublicznić wizerunek sprawcy jednak, jestem wstrząśnięty faktem, że w telewizji pokazano twarz ofiary. Pytam: gdzie ochrona świadków czy też poszkodowanych?
Poj🤬o do końca, za gw🤬cenie małolat dają 5l w zawieszeniu.
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
To jest k🤬a kpina, prowokacja jakaś......a jednak to ośmieszenie sądu, zastanówcie się czy to jest k🤬a normalne ? śmieszne jest beka, ok = ale przemyśleć to na poważnie jak już pisałem kpina. Taka sama kpina jak te k🤬y od nas przyprowadziły psy do sejmu ja p🤬le. Sąd, Sejm - to powinny być właśnie miejsca gdzie takie rzeczy nie powinny mieć miejsca k🤬a. Idąc dalej to jest kpina z obywateli. Tak to jest jak się za dużo luzu takim bydlakom da,,,,czy to bogatym czy to biednym.....zrobią chlew, patologie k🤬a, niezależnie od statusu społecznego. Ale robienie tego właśnie na TAKIM szczeblu jednoznacznie powinno równać się dymisji wyp🤬oleniu na zbity pysk. To nie getto.
Po pierwsze sadole to nie żaden c🤬cki kraj, ale Kenia - gdzie 80 proc. to chrześcijanie. Po drugie panie z3r0c00l1337 - przeczytało się tytuł i już ból dupy, że w Polsce, co?

Stary numer z rękawica, ponoć tłumaczył się, ze pomylił swoją partnerke z kozą

xeraz napisał/a:
Po pierwsze sadole to nie żaden c🤬cki kraj, ale Kenia - gdzie 80 proc. to chrześcijanie. Po drugie panie z3r0c00l1337 - przeczytało się tytuł i już ból dupy, że w Polsce, co?
![]()
Ale o co Ci chodzi ?
Jeśli koza była żoną innego c🤬ka, to słusznie dostał 10 lat. Jeśli nie... To też, bo przecież oni traktują kozy na równi z kobietami :p No może z małą różnicą- kóz nie oblewają kwasem, chyba że czegoś nie wiem ?

Asfalty wprowadzają europejski zwyczaj - jedzenia się nie r🤬a.