Opis z JM:
Cytat:
Siedzący na przeciwko tego chłopaka Greg Shahade ma tytuł "International Master", co oznacza, że jest naprawdę dobry w szachy. Dał młodemu wygrać czy rośnie nowy Garry Kasparov?
I tak będą dzieciaka bić w szkole.
podpis użytkownika
Si vis pacem para bellum
Młody podnieta "I'm winning!", a c🤬ja koleś albo się podstawił albo lama.
Do tego dotykają figur, potem zmieniają na inne - niedozwolone.
Młody przewrócił króla - przegrywa.
Takie łamanie zasad, że ja p🤬lę, gówno nie szachy.
Konto usunięte
2013-07-10, 0:38
Refleks Szachisty nabiera nowego znaczenia przy ich grze . Nap🤬lają w ten zegar jakby na jakiejś wojnie z automatu serie w siebie nap🤬lali. PIWKO ZA REFLEKS
Ale mnie wk🤬ia sposób bycia tego dzieciaka...
Mew1
2013-07-10, 1:01
Koles na poczatku zrobil blad tracac konia, jak tracisz inicjatywe w szachach to trudno potem z tego wyjsc. Po drugie na koncu dobrze wiedzial ze straci wieze, wiec trzeba bylo wciagnac pionka , wtedy mlody by ruszyl wieze, zeby sie odgryzc, i tym samym mlody stracilby ochrone wiezy przy krolu. Koniec koncow bylby pat i tyle. Wydaje mi sie ze koles sie podlozyl, albo nie jest international champion.
Konto usunięte
2013-07-10, 1:02
Wk🤬iają mnie takie bachory i sposób obnoszenia. Widać, że wyrośnie z niego kolejny k🤬s
Gdyby ktokolwiek tu był mistrzem, to by zrobili szach mata w trzy ruchy.
podpis użytkownika
:dupofala: :kupa_radosci:
:mysle:
Konto usunięte
2013-07-10, 1:52
Ten gówniarz przypomina mi pewnego pianistę z 13 Posterunku...
emocje jak przy zbieraniu grzybów
Konto usunięte
2013-07-10, 7:55
spoko, ale to jest reklama.
Konto usunięte
2013-07-10, 8:49
robert357 napisał/a:
Gdyby ktokolwiek tu był mistrzem, to by zrobili szach mata w trzy ruchy.
Ale o czym Ty p🤬lisz? Jak mnie wk🤬iają ludzie, którzy nie mają o czymś pojęcia ale się wp🤬lają ze swoimi mądrościami!
A ch*j tam, jak on jest IM to ja jestem k*rwa arcymistrz. Jak można tak frajersko podstawić jakość (dla nie-szachistów, jakość to zdobycie wieży kosztem gońca/skoczka), bo się "zapomniało", że skoczek stoi na d5 (chyba coś takiego tam wspomniał).
Konto usunięte
2013-07-10, 9:58
szachy to nic innego jak wyuczenie sie ruchów, jak ktos jest pojemny i potrafi zapamietac kazdy ruch, kazda zagrywke, kazda mozliwosc wyjscia z sytuacji to wtedy jest mistrzem, wtedy czeka sie tylko na blad przeciwnika. ale zeby miec taki mozg to trzeba byc nie lada mozgiem hehehe hehehe
Konto usunięte
2013-07-10, 13:22
Gdybym się znał na szachach to napisałbym coś mądrego tutaj..
On czyta w myślach. Co wy archiwum x nie oglądajcie? Czy jak?