👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rusza się lepiej niż nie jeden hejtujący tutaj spaślak. Skoro możecie to oglądać, to znaczy że mądrzejsi od was stwierdzili że nie ma to nic wspólnego z pedofilią. Ciemnogród i zaściankowość....
Zapraszam za 10 lat to możesz mała mi tak powywijać dupskiem, teraz podziękuję.
Albo zrobią z niej małą kurewkę, albo co z tego będzie.
Albo zrobią z niej małą kurewkę, albo co z tego będzie.
Czytając wasze komentarze musiałem kilka razy sprawdzać czy na pewno jestem na sadisticu ;x
To coś w stylu kolczyków u dwulatki - na wsiach dość popularne. Zakładam, że wszyscy piszący o fapowaniu, małej kurewce itp. piszą to tylko ze względu na portal, w realu nie oglądają się za dziesięciolatkami. Jeśli jest odwrotnie, to życzę dziesięciu lat z kolegami w jednej celi.
co to za nutka? wiem, że werqin girl shangela ale na filmiku jest jakis remix. ktoś wie jaki?

Dziewoja ma pasję, przynajmniej nie będzie za kilkanaście lat, wyglądała jak ludzik "miszlę"... co w us jest normą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie