Rusza się lepiej niż nie jeden hejtujący tutaj spaślak. Skoro możecie to oglądać, to znaczy że mądrzejsi od was stwierdzili że nie ma to nic wspólnego z pedofilią. Ciemnogród i zaściankowość....
A ja powiem tak...jak dla mnie tańczy zajebiście...nie które 10 latki nie umią dobrze biegać a ta dziewczynka nak🤬ia takie akrobacje przy których ja bym sie zabił z 10 razy. C🤬j że murzyńskie , ważne że zajebiscie jej to wychodzi...a za 10 lat bedzie fuckable i to bardzo

Zapraszam za 10 lat to możesz mała mi tak powywijać dupskiem, teraz podziękuję.
Albo zrobią z niej małą kurewkę, albo co z tego będzie.
Albo zrobią z niej małą kurewkę, albo co z tego będzie.
podpis użytkownika
Przytulanie się jest jak publiczne posuwanie się w ciuchach.
Czytając wasze komentarze musiałem kilka razy sprawdzać czy na pewno jestem na sadisticu ;x
podpis użytkownika
Mam wszystko aep arse
To coś w stylu kolczyków u dwulatki - na wsiach dość popularne. Zakładam, że wszyscy piszący o fapowaniu, małej kurewce itp. piszą to tylko ze względu na portal, w realu nie oglądają się za dziesięciolatkami. Jeśli jest odwrotnie, to życzę dziesięciu lat z kolegami w jednej celi.
Lolo18 napisał/a:
Jesteś kur*a pedofilem typie ?
Nie , pewnie ma 11 lat

co to za nutka? wiem, że werqin girl shangela ale na filmiku jest jakis remix. ktoś wie jaki?

McMenel napisał/a:
Czy mi się wydaje czy ludziom już totalnie odp🤬la na punkcie tej debilnej murzyńskiej subkultury...
twoj ojciec jest murzynski

Dziewoja ma pasję, przynajmniej nie będzie za kilkanaście lat, wyglądała jak ludzik "miszlę"... co w us jest normą.
To Nie jej talent a raczej obsesja rodziców
"Kto ma racje dzień wcześniej od innych ten przez dobę uchodzi za idiotę"
fast food is like prostitute, its? good but doesnt care about your healt or feelings
podpis użytkownika
See you on the other side when I close my eyes and I reach the light"Kto ma racje dzień wcześniej od innych ten przez dobę uchodzi za idiotę"
fast food is like prostitute, its? good but doesnt care about your healt or feelings