b................h
2014-01-17, 23:22
Synu,nie mamy dziś pieniędzy na obiad ale może pocieszy cię że kiedyś mieliśmy husarię.
D................o
2014-01-18, 0:13
Drugie tyle husaria przegrała, jak już to przedstawiajcie obiektywne fakty, a nie narodowe mity dla frajerów.
z................n
2014-01-18, 0:52
ja jestem dumny z historii Polski.... ale jak patrzę na takie posty to mi się rzygać chce.
k................a
2014-01-20, 2:43
Nie rozumiem jednej rzeczy. Skoro jednemu z drugim nie odpowiada Polska do tego stopnia, że obraża nie znajomych mu rodaków od "polaczków" to niech pakuje zabawki i wyp🤬ala na wyspy użerać się z kozojebcami. Wrażenia na pewno gwarantowane, może nawet wam łby poup🤬lają.
Co ci kretynie jeden z drugim przeszkadza to, że ktoś chce podzielić się swoim zainteresowaniem historią jego ojczyzny? Masz w dupie ojczyznę i jej historię to scrolluj dalej a nie narzekasz pod tematem historycznym na Tuska czy średnią krajową.
s................_
2014-02-01, 11:51
Podobnie jak pod Wizną. Mamy tych polskich Termopilów kilka... Tylko zastanawia mnie dlaczego dopiero jak dostajemy ostro wp🤬l to się potrafimy postawic a najpierw latami dązymy do tego zeby byc popychadłem...