Jedzie koleś autem i usłyszał w radio ,że jak wyśle sms'a i do niego oddzwonią to będzie mógł zadedykować komuś piosenkę. Tak też typ zrobił.
Po 5 minutach ,telefon dzwoni i prowadzący zaczyna gatkę:
- Witam ,tu radio Zet!
- Dzień dobry.
- Jak masz na imię?!
- Wiesław.
- Wiesławie ,czy wysłałeś do nas sms'a?!
- Tak ,tak wysłałem.
- Właśnie! W sms-ie przeczytaliśmy ,że chcesz zadedykować piosenkę żonie na waszą 10 rocznicę ślubu! To wspaniale! Jaka to będzie piosenka?
- Firma ,przeciw kurestwu i upadkowi zasad.
*p.s. moja twórczość ,więc nie było.
Konto usunięte
2012-12-30, 1:01
Lares86 napisał/a:
Widać, że twoja.... Takiej c🤬jni dawno nie widziałem...
Odejdź od komputera, spójrz w lustro.
Konto usunięte
2012-12-30, 1:36
wychodzi na to, że same k🤬y bez zasad tutaj skoro się tak sracie o ten utwór...
ja też znam ten kawałek co nie znaczy ze słucham tego gówna zatem ivra ciebie powinni wyj🤬
Konto usunięte
2012-12-30, 4:41
ivra- ty chyba kobieta z jednym umysłem w postaci penisa w stanie okresu przez 365 dni w roku?
Konto usunięte
2012-12-30, 10:08
A piwa dla ivry poszły od ludzi, którzy nie kojarzą firmy i tytułu kawałka, walą piwa w ciemno. Yeah
Konto usunięte
2012-12-30, 11:04
@ivra
a ja k🤬a dam piwo a Ty zajmij się zmywaniem w kuchni DZIURO
Matematycy j🤬i
Konto usunięte
2012-12-30, 15:35
z cekawosci znalazlem ten kawalek na yt, przesluchalem 2min i teraz sie jakos dziwnie czuje, jak bym odj🤬 cos po pijaku a teraz musial spojzec w oczy gospodarzowi.
to byla moja spowiedz
Konto usunięte
2012-12-30, 15:47
@Sorg ta.... wmawiaj sobie, że jak komuś to "arcydzieło" się nie podoba to nie słuchał...
ten z najlepszym komentarzem powinien jebnąć głową w ścianę bo też zna tą piosenkę
Konto usunięte
2012-12-31, 10:31
@up ale może zna z tego samego źródła co ja? Autobusowy DJ w ortalionie....
K🤬a. Nie znam tej piosenki. Tytuł kojarzę ,bo k🤬a kiedyś zalewali tym internet.
Ja p🤬le co za ograniczeni ludzie ,napiszesz tytuł nuty który pasuje ci do żartu i już k🤬a Cię szufladkują jako dresa. Nosz k🤬a mać. Jeszcze p🤬da pisze ,że powinni mnie wyj🤬 ,za znajomość piosenki ,którą na dobrą sprawę też zna. Bo jakby nie znała to skąd miałaby wiedzieć ,że to dresiarska nuta?
Jebnij się w cymbał hipokrytko ,a jak szukasz wrażeń i masz zamiar pisać p🤬lety to lepiej kup kołek ogrodowy w Castoramie i weź na nim usiądź.
A co do gościa od interpunkcji...P🤬l się pedancie jeden.
Konto usunięte
2013-01-02, 13:22
Cóż, przypuszczam, że mój post przeszedł by bez zauważenia gdyby nie te 100+ piw, ale skoro już wywołał taką dyskusję to odpiszę.
Można nie znać piosenek takich twórców jak Metallica, Beyonce, 50 Cent, ale wciąż wiedzieć kim są. Ja tak mam z Firmą, nie znam tytułów ich piosenek, ale wiem, że produkują miernej jakości rap, dla podwórkowych dresów.
Takie poruszenie spowodowane krytyką tej piosenki jest pewnie spowodowane także tym, że dla wielu z nich to "proza życia". Ja nie mam zamiaru się kłócić z tym osobami, każdy słucha tego czego chce. Ja jednak wolę muzykę.
Konto usunięte
2013-06-17, 22:52
@LnK "Nie wiem, może to tylko moje takie małe zboczenie. "