Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-11-23, 16:13 7
@gregoruis

Ktoś Ci zrobił niezła kaszankę z mózgu jeżeli zgadzasz się z tymi bzdurami jakimi karmi Cię ten filmik. Według Ciebie polski rząd ma jakiś wpływ na ceny paliwa? Porównujesz płace minimalną z krajem zachodniej europy który nie był pod wpływem ZSRR przez prawie 50 lat. Polskę w latach 80, można co najwyżej porównać do powojennej Wielkiej Brytanii (jedzenie, paliwo na kartki).
Zwiększenie płacy minimalnej do poziomu EU oznacza masowe zwolnienia. Zapomnij też o umowie o prace, będziesz zasuwał na umowę zlecenie, bez urlopu, bez żadnej perspektywy na stabilizację.

Skąd dane o ilości młodych ludzi, którzy nie są w stanie sami się utrzymać?

Cytat:

Przecież te osoby w przyszłości będą rządziły naszym krajem prawda?
a takie życie zmusza ich od okradania innych by mieć za co żyć
to dzięki wam coraz więcej rodzin upada i żyje w patologii

Ten cytat z zaprezentowanej przez Ciebie prezentacji, jest pozbawiony jakiegokolwiek sensu.

Obecna sytuacja Polski nie jest winą obecnego rządu, a zlepkiem decyzji i zaniechań wszystkich ekip rządzących od 89r.
Z mojej perspektywy, i tak żyje się coraz lepiej i małymi kroczkami dążymy ku lepszemu.
Ogólnie ta prezentacja jest zlepkiem populistycznych hasełek, które trafiają tylko do mało ogarniętych jednostek.

Jeszcze jedno: Głównymi twórcami obecnego kryzysu są banki amerykańskie.
To co się dzieje teraz w Grecji jest winą greckiego sportu narodowego, czyli dymania fiskusa w dupę bez wazeliny (ściągalność podatków na poziomie 20%)
Zgłoś
wnk 2011-11-23, 16:13 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Black Snake 2011-11-23, 16:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 16:14
Niestety, dzięki naszym rządzącym 10 listopada będę na zmywaku w Austrii gdzie zarobię 3 razy więcej niż w Polsce nauczyciel...
Zgłoś
Ponury Knur 2011-11-23, 16:20 5
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 16:21
Zgłoś
Smarxus 2011-11-23, 16:23 7
i tyle
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 16:26
piszcie co chcecie ale im wiecej robie tym bardziej cofam sie do tylu
Zgłoś
Ponury Knur 2011-11-23, 16:27 2
Smarxus napisał/a:

i tyle

Tak zachowują się w realu zagorzali rewolucjoniści.

JesseJames napisał/a:

piszcie co chcecie ale im wiecej robie tym bardziej cofam sie do tylu

Chyba w rozwoju.
Cofam do tyłu...
Zgłoś
wnk 2011-11-23, 16:27
@ Oszczerca

Wiesz, to co partia udokumentuje w majestacie prawa, a to co faktycznie ugrają jej członkowie poza oficjalnymi danymi to 2 odmienne sprawy. Przy zeznaniach podatkowych choćby radnych czasem okazuje się, że kupi nowe audi A6 za 35 000 pln. Zdaje się, że nawet nie wiesz o istnieniu korupcji, Poza tym wytłumacz mi nasze piękne demokratyczne prawo, dzięki któremu partie w sejmie są finansowane z budżetu - czyli jeśli ktoś zakłada nową inicjatywę nie dostaje niczego, a jeszcze musi w podatkach dopłacać do swoich silnych konkurentów.
Zgłoś
Ponury Knur 2011-11-23, 16:31 1
wnk napisał/a:

@ Oszczerca

Wiesz, to co partia udokumentuje w majestacie prawa, a to co faktycznie ugrają jej członkowie poza oficjalnymi danymi to 2 odmienne sprawy. Przy zeznaniach podatkowych choćby radnych czasem okazuje się, że kupi nowe audi A6 za 35 000 pln. Zdaje się, że nawet nie wiesz o istnieniu korupcji, Poza tym wytłumacz mi nasze piękne demokratyczne prawo, dzięki któremu partie w sejmie są finansowane z budżetu - czyli jeśli ktoś zakłada nową inicjatywę nie dostaje niczego, a jeszcze musi w podatkach dopłacać do swoich silnych konkurentów.

Porozmawiajmy o faktach nie o jednostkach i wymyślonych nie udokumentowanych teoriach spiskowych.
To jest zabezpieczenie żeby tacy jak ty marzyciele i gołodupcy nie pchali się do wyciągania pieniędzy od państwa na chore rewolucyjne fanaberie. Najpierw zainwestuj jak ci zależy. Jak masz zerowe poparcie to czemu masz dostać kasę?
Zgłoś
~tedwaha 2011-11-23, 16:36 1
pojechałbym ale wachy nie mam
Zgłoś
wnk 2011-11-23, 16:39 1
Cytat:

Porozmawiajmy o faktach nie o jednostkach i wymyślonych nie udokumentowanych teoriach spiskowych.
To jest zabezpieczenie żeby tacy jak ty marzyciele i gołodupcy nie pchali się do wyciągania pieniędzy od państwa na chore rewolucyjne fanaberie. Najpierw zainwestuj jak ci zależy. Jak masz zerowe poparcie to czemu masz dostać kasę?

Po prostu żadna partia nie powinna być finansowana z budżetu… W przeciwieństwie do tego, że garstka posłów która można by zostawić powinna zarabiać przyzwoicie.
To pokazuje tylko jakie spaczone jest twoje myślenie. Wiesz, żadnych teorii spiskowych nie przedstawiłem, problem korupcji istnieje, a demokracja jest świetnym gruntem pod to aby miał się dobrze. To co się nakradła platforma, przekręty Rostowskiego w postaci chowania długu pod dywan aby wszyscy myśleli, ze jest cacy, czy chociażby wspominane przeze mnie 4 mld są faktami. Kiedyś nawet przeczytałem listę 700 przekrętów PO, z czego połowa była jak najbardziej udokumentowana. Nie wiem czy oglądasz TVNy i inne mainstreamowe bzdury, ale twoja wiara w uczciwość miłościwie nam panujących mnie rozbraja.
Zgłoś
szkaru 2011-11-23, 16:40 3
Zgłoś
woytek09 2011-11-23, 16:46
Proponuję powrócić do gospodarki centralnie planowanej, i sklepów wypełnionych jedynie octem. Braku samochodów w każdej rodzinie... bo przeciez kiedyś żyło się lepiej prawda ? narzekacie na kryzys którego wizja kilkadziesiąt lat temu była istnym rajem. Pewex w każdym bloku co 5 metrów. Możliwość wyjazdów za granice bez paszportów. Przemyślcie czy tak wam źle w dzisiejszych czasach... jesli dalej tak, to pewnie wiecie ze zyjemy w demokratycznym kraju w którym każdy moze kandydować do sejmu. Zbierzcie podpisy i zróbcie coś co według was jest słuszne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem