dla mnie to jest straszne:D wszystka naraz i w sumie nie wiadomo o co chodzi:) swoją drogą zawsze zastanawiałem sie co dj tam naciska i co to za filozofia, ale raz kumpel mnie postawil na imprezie przed konsolą i zong:D zmixował może i nie źle ale i tak dla mnie to jest straszne:D ale o gustach się nie dyskutuje:)

ej, w 5:07 to jest Overwerk- I am London, a nie ma tego na liście powyżej : x
Taka radość jak się znajdzie swoje ulubione kawałki!
@bachi1997
Słucham Kata, Turbo, Rammsteina, Marilyn'a Mansona, Tiamat, ASP, Pink Floydów, Poison The Cure Depeche Mode i mogłabym tak wymieniać w nieskończoność, ale też zaczęłam słuchać takiej jaką prezentuje koleś na filmiku, bo zagorzałe gnębienie i zamykanie się tylko w jednym punkcie myślowym to nadaje się do naszego rządu, który oscyluje wokół hasła "pieniądze". Wywyższasz jeden rodzaj muzyki nad inne, a tak robiłam będąc w pierwszej klasie gimnazjum. To dziwne, Woodstok zawsze mi się kojarzył z brudnymi ufajdanymi w błocie rockersami, punkami i metaluchami, a The Prodigy supportowało Łąki Łan. A jedni jaki i drudzy z muzyką przez Ciebie umiłowaną nie mają wiele wspólnego... hmm... Dorośnij dzieciaku
Piwo za filmik, bo szykanie znanych nutek dało mi radochę : D
Taka radość jak się znajdzie swoje ulubione kawałki!
@bachi1997
Słucham Kata, Turbo, Rammsteina, Marilyn'a Mansona, Tiamat, ASP, Pink Floydów, Poison The Cure Depeche Mode i mogłabym tak wymieniać w nieskończoność, ale też zaczęłam słuchać takiej jaką prezentuje koleś na filmiku, bo zagorzałe gnębienie i zamykanie się tylko w jednym punkcie myślowym to nadaje się do naszego rządu, który oscyluje wokół hasła "pieniądze". Wywyższasz jeden rodzaj muzyki nad inne, a tak robiłam będąc w pierwszej klasie gimnazjum. To dziwne, Woodstok zawsze mi się kojarzył z brudnymi ufajdanymi w błocie rockersami, punkami i metaluchami, a The Prodigy supportowało Łąki Łan. A jedni jaki i drudzy z muzyką przez Ciebie umiłowaną nie mają wiele wspólnego... hmm... Dorośnij dzieciaku
Piwo za filmik, bo szykanie znanych nutek dało mi radochę : D
Damorda napisał/a:
AKAI za 3.000zł + Ableton za 3.000zł i zaczynamy zabawę
![]()
ahhh..., marzenia![]()
Nie 3 tys a 1500 bo tyle kosztuje Akai APC40 na którym gra
zaś Abletona można nawet i z Torrentów ściagnąć, chyba że planujesz tak zarabiać to inna kwestia.
To jest sadol czy kwejk? przez moment myslelem ze zle trafilem...

ja p🤬le.. 10 minut czekałem aż zacznie te kawały opowiadać

Tak naprawdę to nie było kawałka który powinien być na każdej liście a dokładnie Europe - The Final Countdown
Okropne to coś, bo muzyką tego nazwać nie można.
- Music (&Grammar) Nazi.
- Music (&Grammar) Nazi.
zjaranyblant napisał/a:
ej, w 5:07 to jest Overwerk- I am London, a nie ma tego na liście powyżej : x
kochanie, a nie mialas na mysli przypadkiem tego ze "Iam london" to jest w rzeczywistosci Wolfgang Gartner - Undertaker?

HiHtitmamnan, ło, jak dawno nie nazwano mnie kochaniem. <3 Nie wiem co miałam na myśli, jestem kobietą!
Usłyszałam kawałek piosenki, którą mam w playliście, ale nie doszukiwałam się, czy to był cover, czy nie...

to "I am London" na youtube to blednie nazwa nuta Undertaker
No i Undertaker jest w mixie