📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:00

juki napisał/a:
Jechalem cos kolo 70km/h kolazowka. Fotoradar zrobil mi foto i dostalem wezwanie na komende....
A to masz rejestracje na rowerze?
nagle masa speców do zestawów się pojawiła, jak czytam te wasze opowieści, że z górki może szybciej, jedzie 110 km/h i tacho mu rysuje to mi się płakać chce ;D
"Haha dobre 100 na godzine rowerem wiesz że nawet po prostej na kolarzówce nie wykręcisz 50? I tym oto sposobem możesz wsadzić powyższe opowieści o jeździe na rowerze <70 na godzinę w dupcię " . Jakbyś jeździł rowerem szosowym to byś wiedział że da się. Za samochodami tym bardziej, bo masz inne opory powietrza i znajdujesz się w tunelu aerodynamicznym. Nie trzeba było robić sobie wagarów z fizyki.

wojtas90 napisał/a:
Tyle że TIR jest zablokowany do 90km/h no chyba ze go Bolo popycha do sety
![]()
TIR może i był zablokowany do 90km/h ale jak wyjeżdżał z fabryki ... ale teraz każda firma chce zaoszczędzić na czasie , bo jak wiadomo czas to pieniądz i zdejmuje blokady ze swoich ciągników siodłowych . Wątpię żeby więcej niż 10% miało jeszcze fabryczne " kagańce " ;>
TIR to określenie transportu międzynarodowego.
Ciężarówka nie pojedzie w Polsce więcej niż 90km/h wiec nie wiem skąd autor tematu wżął 100km/h?
Pagórka to ja tam nie dostrzegłem.
Ciężarówka nie pojedzie w Polsce więcej niż 90km/h wiec nie wiem skąd autor tematu wżął 100km/h?
Pagórka to ja tam nie dostrzegłem.

Jazzek napisał/a:
@MrPink - za duzo gazet(fakt) czytasz
Nie jestem w stanie pojąć co ma piernik do wiatrak?
oświeć mnie, widocznie mnie gazety tego nie nauczyły
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie