Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cymesowy 2025-07-04, 9:22
kurdeee napisał/a:

Tak czy inaczej wina tego w żółtym.
Kolejny film instruktażowy czego nie można robić.
To znaczy można jak najbardziej..

A to tutaj takie to co to jest? Taki znak o bardzo charakterystycznym kształcie żeby wszyscy na świecie wiedzieli co oznacza?
Zgłoś
Aaltonen 2025-07-04, 12:12
Hahaha, zanurkował jak dzik w żołędzie. Śmieszny grubasek.
Zgłoś
Gamcio1990 2025-07-04, 20:57 1
sothis napisał/a:

nie wiem czy zgodnie z nowym regulaminem sadistic.pl można śmiać sie z grubasów czy to juz obraza....
.

Noo, powiem Ci ze chyba przekroczyłeś granice:( i bank na 2 tyg wlatuje:P
Zgłoś
Cyfra1 2025-07-04, 23:48
Haah kotwica lądowa 🤣🤣 j🤬y bakłażan
Zgłoś
ruddie 2025-07-04, 23:49
sothis napisał/a:

nie wiem czy zgodnie z nowym regulaminem sadistic.pl można śmiać sie z grubasów czy to juz obraza....
.

Jest jakiś regulamin?
Zgłoś
sothis 2025-07-05, 0:03 1
ruddie napisał/a:

Jest jakiś regulamin?

Tak. Nie możesz pisać treści rasistowskich, pokazywać ze nie lubisz muslimów, napisać że Halman jest homo (a nie, to możesz chyba bo jest jego temat, gdzie udziela wszystkim userom sadistic przyzwolenia na ciśnięcie po nim, pytanie czy to wystarczy xD), nie możesz być nie pro homo itd.
Więc sadistica też już polityka zaorała.
Zgłoś
Qcaracha 2025-07-05, 16:43
Wygląda to na zaręczyny.
Zgłoś
ruddie 2025-07-06, 23:21 1
sothis napisał/a:

Tak. Nie możesz pisać treści rasistowskich, pokazywać ze nie lubisz muslimów, napisać że Halman jest homo (a nie, to możesz chyba bo jest jego temat, gdzie udziela wszystkim userom sadistic przyzwolenia na ciśnięcie po nim, pytanie czy to wystarczy xD), nie możesz być nie pro homo itd.
Więc sadistica też już polityka zaorała.

Nie sądziłem, że sadistica tak pop....doliło. Czyli pomału zrobi się tu taki lewacki ściek jak z joemonstrera.
Zgłoś