Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Otóż wracając do domu około 16;10 tramwaj stanął na przystanku (wysepka).
Żeby na tą wysepkę się dostać trzeba przejść przez pasy .
Tak więc podjechał tramwaj-pare osób stojących więc ścisku nie ma-i widzę 11 (zdazylem ich naliczyc jak wsiadali do tramwaju ) c🤬tych probujacych przejsc przez pasy...
czerwone i te sprawy.
jeden wyladowal na masce jakiejs corsy czy podobnego auta...
niestety nic mu sie nie stalo ale to nie koniec tej opowiesci
na moje nieszczescie wsiedli do tramwaju a za nim Pani i Pan kolo 50 .
Muslimy sie ciesza ze zdazyly na tramwaj i juz dostaje bialej goraczki lecz tramwaj rusza.
I ta urocza parka o ktorej wspominalem wyciagnela piekne plakietki kontrolerow biletow i zaczeli "pracowac"
Jak sie chwile pozniej okazalo wszyscy mieli bilety oprocz 11 c🤬tych ktorzy twierdzili "ze koran nie mowi zeby kupowac bilety"

Gdy tramwaj dojechał do nastepnego przystanku cała ta banda chciała uciec-motorniczy jednak dobry człowiek wezwał policję (a że ta ma posterunek dosłownie 200m dalej mundurowi byli po paru chwilach przy tramwaju ).
Czterech policjantow wystarczylo zeby ko🤬y sie poddali i okazali dokumenty kontrolerom
Jako ze wysiadalem na tym przystanku posluchalem chwile i kazdy za probe ucieczki (jest to niezgodne z prawem) dostal po 200zl mandatu
czyli na lebka wychodzi po 350zl mandatu.
podsumowujac.
Jestem dumny z tego ze PL policja jednak cos potrafi a i ze kontrolerzy tez niezle zapie**alają

P
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Street2 2013-10-07, 17:12 94
Miło mi iż mogę jako pierwszy postawić zimnego harnasia za tą urzekającą historie

Ehh.. gdyby tak jeszcze moje 100zł za picie publiczne anulowali
Zgłoś
Roszp 2013-10-07, 17:18 1
Street2, lol. Użyłeś tego mema źle. Powinieneś się wstydzić.
Zgłoś
Mayday_Dune 2013-10-07, 17:20 1
Nie wierze, że to pisze.. Chwała kanarom!
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-07, 17:28 4
po pierwsze - j🤬 allagbarów , po drugie j🤬 kanarów
Zgłoś
Admin_RedTube 2013-10-07, 17:39 21
@Up
Jak k🤬a Ci szkoda te 2 zeta na autobus to się nie dziw że potem musisz płacić mandaty.
Ja tam zawsze bilet kupuję i jebie mnie to czy kanar wejdzie czy nie wejdzie. No a jak już wejdzie to czasem się zdarzy że są osoby takie jak Ty i nie mają biletów - jest na co popatrzyć

@topic
C🤬j tam z tymi 4k zł, lepiej gdyby ich wyj🤬i w k🤬e na Syberię czy gdzieś.
Zgłoś
j0k3 2013-10-07, 17:46 14
i co myślisz że zapłacą? jasne....
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-07, 17:52
Ja pierdziu, następny jełop, który nawet po polsku pisać nie potrafi... Qrwa, to tramwaj wracał do domu? Dalej nawet nie czytałem tych wypocin niedouka...
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-07, 18:00 4
Temat niestety mija się z prawdą. Twierdzisz że 11 c🤬tych zapłaci 3800, a wedle moich kalkulacji prawidłowo postawiona teza brzmi : 11 c🤬tych nie zapłaci 3800, więc państwo nie zarobi, tylko zostanie zadłużone na kolejne 3800 zł.
Zgłoś
jakuzapk 2013-10-07, 18:14 2
Smutas napisał/a:

Ja pierdziu, następny jełop, który nawet po polsku pisać nie potrafi... Qrwa, to tramwaj wracał do domu? Dalej nawet nie czytałem tych wypocin niedouka...

jak Ci sie cos ku**a nie podoba to w prawym gornym rogu "swiecacego kwadratu" w ktory teraz patrzysz masz taki krzyzyk.
Nacisnij go i wiecej nie wracaj...
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2013-10-07, 18:28 4
Dziś jadąc pociągiem widziałem grupę ok 6-7 c🤬tych robiących zakupy. Wychodzili ze sklepu "Art. dla zwierząt"
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-07, 19:27 2
za jedenastu c🤬tych złapanych przez kanary, próbujących uciec i na koniec doj🤬ych przez policję... ZAWSZE PIWO!
Zgłoś
HariDee 2013-10-07, 19:33 2
jebie fejkiem na kilometr.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-07, 19:33 1
Admin_RedTube napisał/a:

@Up
Jak k🤬a Ci szkoda te 2 zeta na autobus to się nie dziw że potem musisz płacić mandaty.
Ja tam zawsze bilet kupuję i jebie mnie to czy kanar wejdzie czy nie wejdzie. No a jak już wejdzie to czasem się zdarzy że są osoby takie jak Ty i nie mają biletów - jest na co popatrzyć

@topic
C🤬j tam z tymi 4k zł, lepiej gdyby ich wyj🤬i w k🤬e na Syberię czy gdzieś.

he he , jasne że nie szkoda tylko sęk w tym że zap🤬lam autem , nienawiśc do tych dzielnych łapaczy staruszek i szkolniaków zostala mi dawno temu z technikum !

a wieć po raz drugi - jebac kanarów , jebac ciapsów !

nara
Zgłoś
jagielloma 2013-10-07, 19:37 1
Cytat:

kazdy za probe ucieczki (jest to niezgodne z prawem) dostal po 200zl mandatu
czyli na lebka wychodzi po 350zl mandatu.

Co, bo nie rozumiem?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem