👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Prosty filmik zbierający w większości urban legend w całość.
Filmik idealny dla polactwa..
Filmik idealny dla polactwa..

Co do filmu to w wiekszosc punktow nie dotyczy tylko Polakow. Zjezdzilem troche i wiem, ze turysci z roznych krajow robia dokladnie to samo. Wlaczajac w to klaskanie w samolocie, osobicie nie klaszcze uwazam to za niedoscenianie pilota
.

Skarpety pełnią funkcję pochłaniania potu. Funkcja ta nie zmienia się w przypadku noszenia sandałów czy klapek. Zmniejszają one jedynie minimalnie przewiewność. Po prostu obuwie wali mniej niźli po użytkowaniu go bez skarpet. Idąc tokiem rozumowania ludzi uważających, że noszenie skarpet do sandałów jest śmieszne, nie powinniśmy nosić gaci do krótszych spodenek czy sukienek. Bądźcie konsekwentni. Dziękuję, dobranoc i na pohybel.

W kazdej narodowosci jest grupa ktora sie takl zachowuje, wiec nie wiem co w tym takiego wstydliwego czy odkrywczego.

mat88 napisał/a:
Obrażasz mnie i traktujesz jak idiotę pisząc takie rzeczy. Dokładnie wiem, co to znaczy i słyszałem/widziałem coś takiego. I jest to dla mnie głupie bo równie dobrze klaskać z uznaniem za szczęśliwy dojazd do przystanku autobusowego. Dla mnie to jest głupie i nigdy tego nie robie i robić nie będe.
To teraz Cie zaskoczę ziom - raz leciałem w ch daleko na wyspy bunga lunga, bezpośrednich z Polski nie było więc z UK leciałem - cała masa różnych turystów - angole, szwaby, francuzi etc. Po drodze przebijaliśmy się przez jakiś monsun czy innego uja - grunt że turbulencje były ostre - przy lądowaniu ludzie zaczęli bić brawo bo się trochę strachu najedli.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie