Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-07-18, 22:14 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jazda123 2013-07-18, 22:17 1
Prosty filmik zbierający w większości urban legend w całość.
Filmik idealny dla polactwa..
Zgłoś
brylant1412 2013-07-18, 22:26 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-18, 22:33 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-18, 22:38 2
Co do filmu to w wiekszosc punktow nie dotyczy tylko Polakow. Zjezdzilem troche i wiem, ze turysci z roznych krajow robia dokladnie to samo. Wlaczajac w to klaskanie w samolocie, osobicie nie klaszcze uwazam to za niedoscenianie pilota .
Zgłoś
Koperek 2013-07-18, 22:38 3
Zgłoś
arroyo 2013-07-18, 22:48 2
Zgłoś
loozik 2013-07-18, 22:50
też wam jutub zamula?
Zgłoś
Nexus69 2013-07-18, 22:51 1
Zgłoś
Kosy 2013-07-18, 22:51 4
Skarpety pełnią funkcję pochłaniania potu. Funkcja ta nie zmienia się w przypadku noszenia sandałów czy klapek. Zmniejszają one jedynie minimalnie przewiewność. Po prostu obuwie wali mniej niźli po użytkowaniu go bez skarpet. Idąc tokiem rozumowania ludzi uważających, że noszenie skarpet do sandałów jest śmieszne, nie powinniśmy nosić gaci do krótszych spodenek czy sukienek. Bądźcie konsekwentni. Dziękuję, dobranoc i na pohybel.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-18, 23:09 2
Zgłoś
Mojs 2013-07-18, 23:14
Piwo z filmiku 12 to Brock... >.> Nawet dobre.
Zgłoś
Hollo 2013-07-18, 23:30
W kazdej narodowosci jest grupa ktora sie takl zachowuje, wiec nie wiem co w tym takiego wstydliwego czy odkrywczego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-18, 23:56 2
Zgłoś
Aragon1988 2013-07-19, 0:01
mat88 napisał/a:

Obrażasz mnie i traktujesz jak idiotę pisząc takie rzeczy. Dokładnie wiem, co to znaczy i słyszałem/widziałem coś takiego. I jest to dla mnie głupie bo równie dobrze klaskać z uznaniem za szczęśliwy dojazd do przystanku autobusowego. Dla mnie to jest głupie i nigdy tego nie robie i robić nie będe.

To teraz Cie zaskoczę ziom - raz leciałem w ch daleko na wyspy bunga lunga, bezpośrednich z Polski nie było więc z UK leciałem - cała masa różnych turystów - angole, szwaby, francuzi etc. Po drodze przebijaliśmy się przez jakiś monsun czy innego uja - grunt że turbulencje były ostre - przy lądowaniu ludzie zaczęli bić brawo bo się trochę strachu najedli.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem