i jak zwykle w drugim filmiku od Zimona pacyfistyczne p🤬lenie, no ja bym was wszystkich ganiał ze sztachetą aż wybilbym wam te zaj🤬e pacyfistyczno-spiskowe p🤬lenie z tych pustych łbów
I c🤬j ze z pamieci leci ? O co wam chodzi? Z kartki miała k🤬a czytać ?
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
dziwne, myslalem ze kanadyjczycy maja dwuczesciowe glowy i jak gadaja to gorna czesc podskakuje na chwile odlaczajac sie od dolnej... a tu takie zaskoczenie.
hef ju efer łonder hef ju efer łonder... inteligentne jak uj... jak poprzednicy nie ma to jak nic kuc na pałe i gadac o czyms kogo to ni ziebi ni grzeje
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
podpis użytkownika
Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.

To tylko groźna półprawda, jakoby to wszystko działo się tylko dla pieniędzy, jest to wielki psychologiczny atak pod fałszywą flagą... Chcesz wiedzieć więcej, zajrzyj na: zbawienie.com
Za + - nie przymierzając 6 lat będzie z niej taka szprycha że o ja p🤬le... Wtedy mógłbym powiedzieć r🤬ałbym
a teraz mam takie mieszane uczucia...
A co do tematu to i tak gówno zrobi. Politycy i tak będą robić swoje a nie słuchać kazań ludu. Tym bardziej dwunastoletniego.

A co do tematu to i tak gówno zrobi. Politycy i tak będą robić swoje a nie słuchać kazań ludu. Tym bardziej dwunastoletniego.
podpis użytkownika
cycki! <3