Babka wdaje się w dyskusje z deskorolkarzami bo zamiast w skajtparku jeżdżą po osiedlu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-07-09, 21:19
Susano napisał/a:
Babka wdaje się w dyskusje z deskorolkarzami bo zamiast w skajtparku jeżdżą po osiedlu.
a gdzie babka miała torby na kupy dla psa?.. a gdzie pies miał kaganiec?
Moherom zawsze cosa przeszkadza... Szkoda ze nie przeszkadza jej 120 decybeli podczas porannej mszy o 6:00 w niedziele
120 decybeli, hahahahahahaha
konto usunięte
2013-07-09, 22:03
panie skejciki. jak baba dzwoni po policję to trzeba zostać i wyjaśnić sprawę - i niech pindzie dopindolą mandat a nie Wam. a jak żeście słomiane siuśki to nie macie gdzie jeździć a ona ma I TAK TO W DUPIE. btw 120 decybeli FTW !
Trochę wyrozumiałości dla babki. Starzy ludzie już tak niekiedy, po prostu mają...
konto usunięte
2013-07-09, 22:23
Niech czekają na policję, najwyżej dadzą im pouczenie a stara rura się skompromituje; a tę listę z podpisami to sam chciałbym zobaczyć
konto usunięte
2013-07-09, 22:24
niech jedzie na bezludną wyspę
konto usunięte
2013-07-09, 22:24
a to że pies sra na trawnik to dobrze? jakoś tego nie widzi. Chce zmieniać świat, niech zacznie najpierw od siebie... Kolejny przykład Młodzi vs. mochery.
Mnie najbardziej z tego wszystkiego rozśmieszył głos operatora.
konto usunięte
2013-07-09, 23:25