Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ludzie tu różne gówna wrzucają, więc ja wrzucę swoje wóz mojej konstrukcji, filmik też, akcja główna od 2:15. czekam na jakże konstruktywną krytykę ze strony "najwięcej wiedzących" (tu był tekst, który dotykał zbyt wielu ludzi )

Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-24, 23:22
co wy tak jojczycie na te BMW ?
robi to co lubi przecież o to tu chodzi ?
pewnie zajebiście było się przejechać po zapewne kilku tygodniach roboty
nic tylko pogratulować i życzyć powodzenia w następnych projektach
Zgłoś
bartekmmm 2012-06-24, 23:40
BMWswap napisał/a:

wygląda mi to na M54B30 w czym to masz?

MB silnik M104

podpis użytkownika

Najładniej pachną kwiaty na grobach wrogów.
Zgłoś
BMWswap 2012-06-25, 0:03 1
fejzez napisał/a:

co wy tak jojczycie na te BMW ?
robi to co lubi przecież o to tu chodzi ?
pewnie zajebiście było się przejechać po zapewne kilku tygodniach roboty
nic tylko pogratulować i życzyć powodzenia w następnych projektach

dokładnie! wyobraź sobie sytuację: masz prostą, niepospawaną karoserię, masz do tego silnik z całym osprzętem, masz hamulce, kupujesz nowe amortyzatory i sprężyny, wszystkie gumki i gumeczki z zawieszenia, most z zablokowanym układem różnicowym, nowy płyny,paski oleje i c🤬j wie co jeszcze... składasz to do kupy i wyjeżdzasz z garażu po raz pierwszy... czymś, co sam stworzyłeś... większość prostaków tego nie zrozumie
Zgłoś
dziaraxx1 2012-06-25, 6:57 1
Może nie składam zdań poprawnie , nie przestrzegam zasad ortografii i interpunkcji .

Ale silnik z subaru lgacy 2.0 bez skrzyni wyciągam w 45 minut sam .

Sam wymieniałem sprzęgło w Pajero .

kupiłem oryginał za pare złotych i oto co z nim się stało .

Zrobiłem sam zgnity był , pospawałem pociełem , komplt amorów lift o 6 cali , nawet opony sam osobiscie zakładałem zmaina położnia zbiornika paliwa , remont silnika , 2 razy startowałem w schock cupie .

Co najlepsze napisałem posta który wywołał ciekawą dyskusje zabawne to wszystko jest .
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-25, 11:05
Fajnie nim miota. Co Wy chcecie. Piwo leci !
Zgłoś
Philipek 2012-06-25, 19:08
Jopas91 napisał/a:

Wow fajny jesteś dasz mi autograf "miszczu"?

sadzac po nicku jestes w moim wieku. ciezko Ci uwierzyc, ze ktos robi cos poza siedzeniem w domu i wysmiewaniem wszystkich? chcesz, bez problemu dostarcze dowodow. powinienem miec filmiki z przed rozebrania na czesci i przygotowania do przebudowy i czesci nawet na skype moge przez kamerke pokazac turbo lezy na nocnej szafce, szczelnie zawiniete a reszta czesci lezy w garazu ;]
Zgłoś
Kaciaj 2012-06-25, 19:28
Co z tego, że samochód gwizda skoro kierowca p🤬da.
Zgłoś
bTk^ 2012-06-25, 20:06
BMWswap, Własnie o ten Castrol mi chodziło ;p dlatego napisałęm o liqui moly który jest jednym z najlepszych olei na rynku Sam osobiscie zalewam MOBIL 1 ;pp Z blacharką chodziło mi o zabezpieczanie a nie wycinanie, bo jeśli buda zdrowa to można ją zabezpieczyć, różnymi środkami. Broń Boże ciąć coś co jest zdrowe tylko to zabezpieczyć przed korozją

A i do wszystkich którzy mówią że jest to szrot i szmelc: Te BMW E30 jest o wiele wiele lepsze niż wasze GOLFY III 1.9tdi, które maja przebiegi po 500tys ale na blacie macie 180tys ;p i mówcie sobie że BMW jest dla dresa, ale i tak BMW robi najpiekniejsze samochody ;p VAGi mogą sie uczyc od BMW dbania o detale i dopracowanie którego wlasnie innym markom brakuje.
Zgłoś
Astinz 2012-06-25, 23:58
Sama w sobie E30 jest bardzo fajną bazą do tuningu. SWAP dobra opcja, ale chcąc nie chcąc Twoje auto wizualnie wygląda c🤬jowo. Oby Twój następny projekt był bardziej udany niż te E30. Mam nadzieje bawisz się czymś innym niż E36 mimo tego, że coupe wygląda całkiem fajnie to i tak przez cebulaków mam do tego auta uraz.
Zgłoś
mcmt 2012-06-26, 1:12 1
Nice

Ile kosztował Cię ten swap?

dziaraxx1 napisał/a:

Znaczy tak komentarzy 14 , 2 popierające mój 3 czyli nikt z 10 osób nie jeździł autem które ma więcej jak
150 KM ja mam 215 KM w omedze która waży 1700kg i też ma napęd na tył, i wiem że w mieście jest ograniczenie do 50 km/h ale nikt mi nie zabroni przelecieć ze świateł do świateł 120km/h , i wiem że kidyś może zobaczycie mnie na hardzie , ale jak narazie to ja leje z was wszystkich bo kiedy was mijam mam 170 na blacie na 3 biegu

Wtedy ja bym miał pewnie już tak z 220km/h...

podpis użytkownika

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
dziaraxx1 2012-06-26, 8:19
mcmt napisał/a:

Nice

Ale oni tutaj cie poinformują ze 4,,4l dzieciaku ile to pali
I że dziury i że ograniczenia , itd itp .
Bo żaden z tych pajaców nie może zrozumieć ze jak kupujesz duzy silnik to liczysz sie z tym ile to wp🤬la ,i ze ryja nie możesz zrzucic rogala za każdym razem kiedy wyprzedzasz ich w ich super fiatach , peugeotach , golfach i 1.9tdi bo mało pali i h🤬ja nie jedzie .

A ci co komentuja że omega nie jedzie , no nie jedzia jak ma 500000 przebiegu , na liczniku 120000 i kupiona od dziadka emeryta , z niemiec który jeżdził nia tylko do kościoła , ja uważam żę 13-15sek do 160 km/h to nie jest zły czas .
Ale skoro wici lepiej , i każdy z was siedział u mnie w samochodzie
Zgłoś
BMWswap 2012-06-26, 9:27
mcmt napisał/a:

Nice

nie pamietam, to jest projekt sprzed 3 lat, ale wyszło miedzy 10 a 15tys. roboty nie liczę, bo wszystko sam z pomocą sąsiada...

co do oleju, bede miał na uwagdze, choć ile stron tyle zdań w tym temacie. ja z castrola byłem zadowolony
Zgłoś
mcmt 2012-06-26, 11:16
Najdroższe silniki BMW projektowane są z udziałem ludzi z castrola

Co do samego swap'a - niezłego skilla i wiedzę trzeba mieć

podpis użytkownika

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-26, 15:50
Czytam te komentarze i jak boga kocham ręce opadają do samej podłogi a łzy same cisną się na oczy. Czy wam nie wstyd być takimi idiotami?
Zgłoś
Stefan_Sigal 2012-06-26, 23:44
ray19 napisał/a:

BMW e30, na nim uczyłem się jeździć. ;] Jak pójdę do pracy po liceum, automatycznie sobie kupuje. ;] Jest to jeden z nielicznych samochodów, które mi się podobają.

Praca po liceum brzmi jak pełna erekcja po wciąganiu.
Zgłoś