Ma ktoś jakieś info na temat tego maluszka z filmiku ? Jaki silnik co zmienione w nim jest itd. ?
I może filmik lepszy od tego prezentowanego powyżej ...
Fajny telefon ... albo dźwięk albo flesz do wyboru

podpis użytkownika

Hmm...operator filmu jedzie 150 , a maluch zostaje ostro z tylu. Nie do konca jestem pewien ,czy wniosek filmujacych jest sluszny. Biorac pod uwage fakt, ze licznik pewnie wskazuje troche inna predkosc niz faktyczna , to nie wiem ,czyjestsie czym jarac. Swoim malanem jechalem 120 i na tyle bym obstawial predkosc tego zielono-bialego cudenka.
Zreszta jazda po prostej nawet 200 km/h nie jest na tyle wymagajca co sprawna jazda w ruchu miejskim. Kierowca jest na zakrecie i przy ruszaniu na swiatlach , a nie na pustej , prostej drodze
Zreszta jazda po prostej nawet 200 km/h nie jest na tyle wymagajca co sprawna jazda w ruchu miejskim. Kierowca jest na zakrecie i przy ruszaniu na swiatlach , a nie na pustej , prostej drodze

podpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
głodny napisał/a:
kolega z warszawy a auto z gdyni
![]()
Obrazek
To jest gdańska rejestracja

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

Sradowazy napisał/a:
Ma ktoś jakieś info na temat tego maluszka z filmiku ? Jaki silnik co zmienione w nim jest itd. ?
Witam, jestem właścicielem tego auta, tak więc jakieś info jest

szukaj "porthos garage" na FB.
Phallucifer napisał/a:
Hmm...operator filmu jedzie 150 , a maluch zostaje ostro z tylu. Nie do konca jestem pewien ,czy wniosek filmujacych jest sluszny. Biorac pod uwage fakt, ze licznik pewnie wskazuje troche inna predkosc niz faktyczna , to nie wiem ,czyjestsie czym jarac. Swoim malanem jechalem 120 i na tyle bym obstawial predkosc tego zielono-bialego cudenka.
Zwróć uwagę, że kolega z astry jechał dosyć długo te 150 z hakiem, a doszedł mnie wtedy, kiedy akurat zwalniałem.
Ja miałem coś 6300obr/min na IV biegu.
BTW. To śmiesznie wyszło z tym filmikiem, bo nie miałem pojęcia że ktoś nagrywa

Tak mi się przypomniało. Tico 98 r., filmik sprzed roku, teraz już tyle nie pojedzie