Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2011-02-02, 18:37
Za 5 lat będzie gówno nie tatuaż.. Kto będzie chciał faceta z gównem na ręce ?
Zgłoś
SLyBoogie 2011-02-02, 18:47
xgregor napisał/a:

Pewnie dumny tatuś fotkę robi

Albo rozmawia z dyrektorką szkoły

podpis użytkownika

Sie jebie sie ma.

...a jak sie ma to jest dupnie ;D
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-02, 18:50
Wiem co to jest Też takie rzeczy rysowałem kolegom w gimnazjum jak były nudne lekcje.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-02, 18:54
ehh jestem tatuażystom i powiem tym co może nie wiedzą że istnieje coś takiego jak tusz tracony czyli tatuaż po 1.5roku zaczyna znikać jeśli kuł go dobry tatmistrz to nawet śladu nie będzie a jak dał sie kuć zwykłym tuszem to h🤬j wam do tego jego ręce ja pierwszy wzorek zrobiłem jak miałem 13 lat i się qrwa nie rozciongnoł
Zgłoś
Siwy600 2011-02-02, 19:24
Lewy dolny róg zdjęcia. Rosja, wszystko zawarte w jednym słowie
Zgłoś
ziutek11113 2011-02-02, 20:22 2
johngrisham napisał/a:

krótko ostrzyżony, koszulka Fred Perry, kolejny pojeb po chemioterapii w butach ortopedycznych

nastepnym razem zanim cos napiszesz to p🤬lnij sie w ten tępy leb
Zgłoś
plugnplay 2011-02-02, 20:54
cl0njr to trzeba było w szkole zostać, a nie wzorki robić. Może teraz nie byłoby problemu z pisaniem.
Zgłoś
wujko88 2011-02-02, 21:12
ssijcie jaja wszyscy... Tatuaż jest formą sztuki... byłbym dumny gdyby udało mi się wychować tak syna
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-02, 21:41
Cytat:

Ciekawe gdzie rodzice?

Zgłoś
Muramasa1992 2011-02-02, 22:46
To młody Skinhead :]

Ale dziarki ładne z tego co widzę
Zgłoś
LaTos 2011-02-02, 23:59
Rozciągnie mu się jak jego starej na wymionach.
Zgłoś
Gandzialf777 2011-02-03, 0:23
Mama mu pewnie pozwoliła

Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-03, 13:59
cl0njr, ty po polsku sie najpierw naucz pisac.
A to co napisales na temat tuszu co znika po 1,5 roku, pokazuje, ze nie masz zadnego doswiadczenia zwiazanego z tym tematem. Znam sporo osob ktore sie skusily na tatuaz tymczasowy i czesto maja go do dzis ;] tylko nie jest to juz ten sam wzor tylko rozmyta plama. Pozostaje wtedy kosztowne, biolesne i zostawiajace slady usowanie, albo zakrycie normalna dziarka, co kosztuje sporo wiecej niz zrobienie nowej. Nie znam zadnego profesjonalnego tatuatora, ktory oferowalby w swoim salonie tatuaz tymczasowy, tym sie kosmetyczki zajmuja zazwyczaj ;]
A to, ze cialo dzieciaka sie bedzie zmieniac jest pewne na 100%. I pewno tatuaze tez ulegna zmianie, zwlaszcza za jakies 10 lat. Tak czy siak skonczy sie albo usuwaniem albo poprawkami.
Na miejscu dzieciaka jak doroslabym to obilabym staremu morde, ze narzucil mi styl i tematyke jakie jego jaraja. Chopakowi moze sie pozmieniac wszystko, poglady, idealy, gust. Tatuas naznaczyl go na cale zycie.
Zgłoś
ziutek11113 2011-02-03, 14:19
Dziczeq napisał/a:

A to co napisales na temat tuszu co znika po 1,5 roku, pokazuje, ze nie masz zadnego doswiadczenia zwiazanego z tym tematem. Znam sporo osob ktore sie skusily na tatuaz tymczasowy i czesto maja go do dzis ;] tylko nie jest to juz ten sam wzor tylko rozmyta plama. Pozostaje wtedy kosztowne, biolesne i zostawiajace slady usowanie, albo zakrycie normalna dziarka, co kosztuje sporo wiecej niz zrobienie nowej. Nie znam zadnego profesjonalnego tatuatora, ktory oferowalby w swoim salonie tatuaz tymczasowy, tym sie kosmetyczki zajmuja zazwyczaj ;]
A to, ze cialo dzieciaka sie bedzie zmieniac jest pewne na 100%. I pewno tatuaze tez ulegna zmianie, zwlaszcza za jakies 10 lat. Tak czy siak skonczy sie albo usuwaniem albo poprawkami.
Na miejscu dzieciaka jak doroslabym to obilabym staremu morde, ze narzucil mi styl i tematyke jakie jego jaraja. Chopakowi moze sie pozmieniac wszystko, poglady, idealy, gust. Tatuas naznaczyl go na cale zycie.

Zgłoś
~tip.top 2011-02-03, 14:19 1
Dziczeq napisał/a:

pomijając już brak polskich znaków
Dziczeq napisał/a:

Pozostaje wtedy kosztowne, biolesne i zostawiajace slady usowanie

Nie mam pytań do świadka

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie