podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
"this is episode 666"myślałem że ruskich tylko taka patologia....
zgadzam się z ludźmi twierdzącymi, że sprawa jest nagłośniona przez media, w mojej szkole były gorsze rzeczy, jak łamanie ręki na schodach na przykład i jakoś nikt afery nie robił, nawet nagany nie było. Po prostu teraz ludzie są jak z gówna robieni, byle siniak i afera, dziennikarze policja jakby nie mieli nic ciekawszego do robienia tylko się zajmować gówniarami co którym hormony odp🤬lają do końca, pewnie przez tą chemię w tym nowoczesnym żarciu też.
p.s.
jest gdzieś całe nagranie?
nie wiem jak u ciebie w domu było, ale ludzi nie kopie się po twarzy ,ani nie ciągnie za włosy . Jak ktoś komuś łamie rękę umyślnie ,wbrew woli właściciela kończyny i nikt nic z tego sobie nie robi , to już niezła patologia . Może już czas zacząć reagować na te wychowywanie w przemocy. Ciekawe jak ktoś by codziennie łapał cie w szkole i lał. Czy twoja psychika by wytrzymała?
w szkole nie w domu, w szkole zawsze są podziały, jedni mają gorzej, ocknij się. Tak będzie całe życie, jeżeli Ci psychika nie wytrzyma to będziesz popychadłem, przetrwają najsilniejsi, dalej jesteśmy tylko zwierzętami.
Masz 20 lat i chodzisz do podstawówki?haha, moja szkola, wczoraj widzialem w uwadze
![]()
znam takich kozakow jak ty. widza jak na ulicy 100kg facet leje swoja zone i mysla sobie "przetrwaja tylko najsilniejsi". bardzo k🤬a madrze. jak ci kiedys jakis kretyn w szkole zbutuje dzieciaka to tez mu tak to wytlumaczysz? a moze dasz mu do reki kose, zeby mogl sie nastepnym razem obrnic?
podpis użytkownika
Powiedzcie Fochnie gdy was zapyta, ze nie ma woja nad Wita!!