Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2011-02-12, 20:52 1
gnojowi j🤬emu kałacha dać i wysłać sk🤬ysyna razem z ojcem do Afganu ,by sie nauczył jak by co chwilę zap🤬lali talibowie z RPG-ami i by mu rakiety nad głową przelatywały. J🤬y mały gnój...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-12, 20:52 1
nosz k🤬a gnoja bym tłukł i patrzył czy żyje, dziadkowie mnie wychowali jedyną rzeczą jaką im zrobiłem to podniosłem głos, k🤬a do bezbronnego człowieka z takim czymś no k🤬a zabić gnoja i tyle!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-12, 21:08 1
Z takim małym sk🤬ielem to nie ma się co p🤬lić... Na miejscu jakiegoś sąsiada tej rodziny to bym go rozj🤬 jak psa, ale człowiek to kurewska rasa i tak pomyśli po c🤬j się mieszać.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-12, 21:14 1
j🤬y szczyl... ale bym takiemu wp🤬lił...
k🤬a ciśnienie mi sadole podnieśliście, czas zajarać
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-12, 21:16 2
Centralnie ten gówniarz wk🤬ił mnie totalnie... obejrzałem pierwsze 15 sekund filmu i mi starczy. Dobrze by było jakby ktoś dotarł do jego namiarów...
Zgłoś
Colossus 2011-02-12, 21:16 1
Jakbym dostał kolesia na wyciągnięcie ręki to bym zaj🤬
Zgłoś
alicexx13 2011-02-12, 21:23 1
@up popieram, a tak w ogóle to na chooj komu dzieci, żeby na starość nie dawały spokoju. Dziadek pewnie wojnę przeżył a taki gnój j🤬y, co miał być naleśnikiem znęca się nad nim
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-12, 21:33 1
Przejechałbym go walcem zaczynając od nóg, jednocześnie sypiąc solą i na wyrywając powoli włosy i gałki oczne, k🤬s p🤬lony w dupsko jeden.
Zgłoś
firer 2011-02-12, 22:06 1
Co za jebena ciota! Na takiego sk🤬iela podziałałoby kilku cz🤬chów z palnikami i jesień średniwiecza z dupy!
Zgłoś
Krempy 2011-02-12, 22:49 1
Moim zdaniem kara więzienia nie jest karą. Przecież niekiedy zdarza się, że w wiezieniu ludzie żyją lepiej niż w starych blokowiskach. Najlepiej jakby wróciła zasada "oko za oko, ząb za ząb"
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-12, 22:53 1
Płeć Mr.Chris @ Dzisiaj 14:30
androgenius napisał/a:
mały sadol,dać mu konto premium

twoim starym dać konto premium za wychowanie takiego idioty

możemy śmiać się z murzynów, ż🤬dów, czajników ale k🤬a, każdy ma swój honor i ja osobiście nie pozwoliłbym sobie na bicie osób które bronić się już nie potrafią.

twoja matka w c🤬j żałuje że cię w czas nie wyskrobała ośle.

a tak poza tym... to poprę kolesia który cię cytował... jesteś zerowcem który niema pojęcia o czym mówi, weź zap🤬l głową w ścianę może ci się coś poprawi.
stary umierający człowiek może chciał by godnie odejść z tego świata... a nie z choroba psychiczna, depresją czy czymś innym.
myśl co mówisz... aha, i lepiej niewyrazaj swojej opini w realu ludziom takim jak ja bo cie będą zeskrobywać
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-12, 23:06 1
Zaj🤬bym takiego sk🤬iela. Zeby wlasnego dziadka tluc. K🤬a bym mu tym parasolem, czy c🤬j Go tam wie co to bylo, zeby powybijal, leb zmasakrowal, kazal te zeby polknac, poczekal az je wysra, znowu kazal mu polknac, przyj🤬 zeby rowno spuchlo, i wsadzil mu ta jebaba parasolke w pracie. Calutka k🤬a! Szkoda, ze rodzice nie wiedza, co wyrosnie z dzieci, bo czasami aborcja by sie naprawde przydala.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-12, 23:17
Mnie wystarczy adres tego małego sk🤬ysynka
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-12, 23:17 1
K🤬a, każdy p🤬li o winie znajomych, otoczenia, telewizji, internetu i c🤬j wie czego jeszcze, próbując pośrednio go tłumaczyć. To wina nie kogo innego tylko tego małego ciula, nikt inny nie bił i nie maltretował tego dziadka, znalazł sobie ot rozrywkę młody ciulas. Zacznijcie Hitlera, albo Stalina usprawiedliwiać środowiskiem i otoczeniem k🤬a. Zaj🤬 nic więcej bo k🤬a nie wiadomo jaki psychol z niego wyrośnie

@Up nie dość, że całe forum mu złorzeczy to jeszcze matkę mu obrażasz
Zgłoś
Zwyrodnialec 2011-02-12, 23:36
To nie ja
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie