Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
LordGuciol 2019-02-26, 9:57 5
Coordinator napisał/a:

Nawet mnie nie wk🤬iaj... Mam nadzieje, że to tylko chwilowa moda na promowanie cz🤬chów jako tych napędzających nasza cywilizację...

tego lewactwa jest coraz więcej. ogarnij netfix tam to wszystko lewicowe jest. gej murzyn to podstawa teraz.
Zgłoś
siwybis 2019-02-26, 16:54 4
Ci też na grubo poszli

Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-02-26, 19:12
Uga buga.
Zgłoś
ellsworth 2019-02-26, 19:29 1
A c🤬j wam do tego co sobie Hollywood wyprawia. Ich cyrk, ich małpy (dosłownie i w przenośni). Nikt nikomu nie każe tego oglądać. Jest pierdylion innych filmów z innych krajów.
Zgłoś
bartekgrobel 2019-02-26, 20:33 1
Angel napisał/a:

wg Hollywood powinien być żyd pedał po zmianie płci pochodzący z rodziny która została wydana przez polskiego szmalcownika który wyssał antysemityzm z mlekiem matki.

albo z mlekiem ojca......
Zgłoś
janlew 2019-02-27, 12:15 3
Lancelota to jeszcze można zrozumieć, ukraść zonę swojemu królowi, to nie lada złodziejstwo
Zgłoś
T................o 2019-03-01, 22:51
Wszędzie musi być tolerancja... Najśmieszniejsze jak w jakichś filmach o średniowieczu to robią haha
Zgłoś
s................s 2019-03-02, 0:53
Caramon napisał/a:

Kuźwa, Angel... Kocham Cię.

Powiedz to w błysku fleszy i może dostaniesz jakąś pozytywną, drugoplanową rolę.
Zgłoś
niemamskarpet. 2019-03-05, 20:51
ten Once Upon time jest chyba najbardziej zj🤬ym serialem jaki widziałem, i jeszcze ten czarny rycerz haha

podpis użytkownika

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś