Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ciapaci znów się popisali.
Najpierw dziewczynka została zgw🤬cona, a potem oskarżona o romans (sic!) z żonatym mężczyzną i na polecenie imama, zachłostana na śmierć.

Cytat:

Zgw🤬coną nastolatkę zgodnie z prawem szariatu skazano na karę chłosty. Wystarczyło 70, z zasądzonych 101 uderzeń, by dziewczynka straciła przytomność. Jak informuje CNN, tydzień później ciężko pobita czternastolatka zmarła w szpitalu.
Wyrok na czternastolatkę wydali jej sąsiedzi z wioski. Oskarżyli ją o romans z żonatym mężczyzną, za co imam z lokalnego meczetu zasądził karę chłosty. Nastolatka miała otrzymać 101 uderzeń. Po 70 zemdlała - informuje CNN . Zakrwawiona i posiniaczona została odwieziona do szpitala, gdzie zmarła po tygodniu - 31 stycznia. Sprawę usiłowano zatuszować, w pierwszym raporcie podając jako przyczynę śmierci samobójstwo i usuwając informacje o jakichkolwiek obrażeniach ciała. Rodzina dziewczynki zażądała jednak ekshumacji ciała. Chcą, żeby świat poznał prawdę o tym, co spotkało ich córkę.

Zgw🤬cona i skazana na chłostę

Hena Akhter była najmłodsza z pięciorga rodzeństwa. Razem z rodziną mieszkała w wiejskiej prowincji Bangladeszu Shariatpur. To tutaj zauważył ją Mahbub Khan. Miał syna w wieku Heny, oboje chodzili razem do szkoły, do siódmej klasy. Khan zaczął napastować nastolatkę, atakował ją w drodze do szkoły. Sprawą zajęła się nawet lokalna starszyzna, miał zapłacić 1000 dolarów grzywny rodzinie Heny. Ci jednak woleli o sprawie zapomnieć, bo Mahbub Khan i ojciec 14-latki byli spokrewnieni.

Poczucie bezkarności sprawiło, że Khan posunął się dalej. Kiedy Hena w nocy wyszła do stojącej przy domu toalety, zaciągnął ją w krzaki, tam pobił i zgw🤬cił. Nastolatka usiłowała uciec, ale krzyki usłyszała żona gw🤬ciciela. Kiedy zobaczyła dziewczynkę ze swoim mężem, zaciągnęła ją do domu i pobiła. Następnego dnia starszyzna, omawiając tę sprawę, uznała, że Khan i Hena są winni nielegalnego związku. Jej miano wymierzyć zgodnie z zasadami szariatu 101 batów, jemu - 201. Mahbub Khan uciekł po kilku pierwszych uderzeniach, jego ofiara nie przeżyła kary

Link do artykułu tutaj

Ich to tylko zap🤬lić...

podpis użytkownika

Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.
Zgłoś
defcon1 2013-02-26, 13:04 22
Zgłoś
gawron1987 2013-02-26, 13:24
Im więcej czytam o islamie tym bardziej jestem do niego przekonany. No bo tak: gw🤬ty, rozboje, morderstwa, pedofilia, zoofilia, nienawiść do innowierców, poligamia, itp., czyli właściwie wszystko to co uwielbia każdy sadysta, a zakazane jest jedynie picie alkoholu i jedzenie mięcha - chyba że nikt nie widzi Więc jako sadysta dostrzegam plusy... allah akbar
Zgłoś
B................0 2013-02-26, 13:52 10
Jak ja nienawidzę tych ciapatych. Największe kurestwo obecnego świata, nie powiecie, że nie.

I mimo, że jestem ateistą i nie zaprzątam sobie głowy Bogiem, to zdecydowanie wolę naszych katolików. Może i też nie mają czystego sumienia, ale k🤬a, to przynajmniej nasi. A nie jakieś ciapate piaskowe murzyny, które wciskają mi się w naszą kochaną kolebkę cywilizacji bo im k🤬a źle na pustyni. Przechodząc do meritum sprawy - zabijałbym.

EDIT:
@up. No ale każdy sadol nienawidzi też ciapatych.
Zgłoś
f................p 2013-02-26, 14:07 4
nie obrażaj murzynów, może są głupi, ale nie tak mocno p🤬lnięci w głowę jak te ciapate świnie, dorzucić im cyganów i otwieramy na nowo obozy śmierci
Zgłoś
Ronoaro 2013-02-26, 14:23 6
Gdzie jesteście teraz feministki, może jebniecie marsz solidarności z tą biedną dziewczyną w jakimś kraju muzułmańskim?

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
wudun 2013-02-26, 15:25
Choćby bajka o dziewicach była prawdziwa, to ja i tak wolę wp🤬lać golonkę i chlać przy tym zimnego browara;D
Zgłoś
I................4 2013-02-26, 15:52 6
MojeAvi napisał/a:

Suka nie da, to pies nie weźmie. Nie wiem co takiego szokującego.

Czy Ciebie do szczętu pop🤬liło?
Zgłoś
T3nk3n 2013-02-26, 16:10
@up

może ma w sobie trochę c🤬atej domieszki...

podpis użytkownika

"Z prawdą jak z dupą - każdy ma swoją."
Zgłoś
Duszek Okruszek 2013-02-26, 17:09
@up
Napisał "dzieciami" więc chyba kilka innych ciekawych domieszek ma w sobie ;] .
Zgłoś
T3nk3n 2013-02-26, 18:14
@up

Nie zwróciłem uwagi. Każdy pisze jak "umie", człowiek się przyzwyczaja po czasie i nie zauważa błędów ^^.

podpis użytkownika

Zgłoś
c................9 2013-02-26, 18:15 2
K🤬a tak dalej badzcie tolerancyjni k🤬a bo taka moda nastala pedalstwo ok ok k🤬a wszelkie wynaturzenia ok jeszcze brakuje zeby k🤬a pedofile i nekrofile respektowali swoje prawa bo biedaczki dyskryminowani k🤬a a tych kozojebców wszyskich wysłac w jedno miejsce i wyp🤬olic atom i by byl spokoj banda p🤬lonych zjebow nienawidze muzulmanskiego scierwa
Zgłoś
kroplowa 2013-02-26, 21:19
Warto też zauważyć, że tylko w Europie jest taka dzicz. W USA nie robią żadnych zadym. Tak to jest jak się otworzy granice dla każdego jednego.. Rozwiązaniem jest zniesienie wszelkich świadczeń socjalnych. Wtedy problem sam zdechnie
Zgłoś
T3nk3n 2013-02-26, 22:34
@ up

Wtedy znowu brudasy wyskoczą z dyskryminacją i nietolerancją wobec nich. I zacznie się bojkot o to, że oni są biedni i krzywdzeni przez innowierców. Tak to już jest z postrzeganiem rasizmu na tle etnicznym i religijnym(wybaczcie, jeśli coś pomyliłem). Oni sobie mogą przestrzegać swojej ciapatej książeczki(Koran), a my(chrześcijanie) nie możemy wziąć ze sobą naweet kieszonkowej Biblii. Problem w tym, że jak tak dalej pójdzie, to taki sytuacje jak ta będą u nas w Europie.

podpis użytkownika

Zgłoś
A................k 2013-02-26, 22:46
puściła się to ma za swoje, proste.
Zgłoś
p................2 2013-02-27, 7:57
Duszek Okruszek napisał/a:

@up
Napisał "dzieciami" więc chyba kilka innych ciekawych domieszek ma w sobie ;] .

moze chcial napisac "cieciami"
to by wyjasnialo czemu ten blad i wiadomo takze co robi z kumplami w wolnym czasie : ))
Zgłoś