Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:14
konto usunięte 2013-01-03, 19:44
ten pan mieszka w Lodzi na Radogoszczu...
Zgłoś
Kruszynka126 2013-01-03, 20:02 1
Coś mi tu fejkiem zalatuje. Glos jest chyba podstawiony do innej wypowiedzi poniewaz tylko w kilku momentach niektore słowa z ruchu warg sie zgadzaja.
Zgłoś
Frostbourn 2013-01-03, 23:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dża 2013-01-03, 23:19
Kruszynka126 napisał/a:

Coś mi tu fejkiem zalatuje. Glos jest chyba podstawiony do innej wypowiedzi poniewaz tylko w kilku momentach niektore słowa z ruchu warg sie zgadzaja.

Masz rację. To może być fejk.
1. Brałem pod uwagę opóźnienie dźwięku. Ruch ust często nie pokrywa się w ogóle z wypowiadanymi słowami.
2. Głos jest zbyt wyraźny i czysty. Podobny efekt da się uzyskać przy mikoroportach, ale ich tu nie widzę. Do tego jak na tak czuły mikrofon właściwie nie słychać dźwięków otoczenia. Wiem, że są mikrofony kierunkowe które wytłumiają zakłócenia. Oglądałem inne materiały TVP i aż tak dobrego dźwięku z reportażu nie słyszałem

Mogę się mylić oczywiście. Gdybam sobie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 11:02
wpiszcie na YT "ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym"
Zgłoś
beno1 2013-01-04, 13:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 19:55
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem