Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-12-07, 21:45
wody to on se może.
Zgłoś
darthbercik 2012-12-07, 21:50
Papucie pierwsza klasa!
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-07, 22:12 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Plast80 2012-12-07, 22:13
Klapki Kubota- SZACUNEK!!!
Zgłoś
Kruszynka126 2012-12-07, 22:13
Bardzo mi się to podoba! To jest lans dla młodziezy w tym wieku. Nie 0,5l wódki tylko woda.
Zgłoś
Kaprys 2012-12-07, 22:20
Rozumiem że woda zimniutka wprost z lodóweczki, i wysokozmineralizowana. Inaczej, nie ma piwa.

Czytaj, wysoce nasycona CO2
Zgłoś
zelek19 2012-12-07, 22:43 1
@A.J.K.S

To z Ostrołęki tam w jedynce w klapkach musisz śmigać innej opcji nie ma. Tak w sumie to w kilku innych szkołach to samo..
Zgłoś
koueq 2012-12-07, 22:48
zelek, w wielu szkołach chodzi się w klapkach. Debilu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-07, 22:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ellsworth 2012-12-07, 23:05
Szacun, że woda, a nie wóda. Może to pokolenie ma jeszcze jakąś przyszłość.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-07, 23:49
Pochłaniacz wilgoci
Zgłoś
Cube11 2012-12-08, 2:10
O z mojej szkoły. Pozdrawiam Ostrołęke
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-12-08, 9:41
pika napisał/a:

chodza w klapkach bo dyrektor szkoly zapewne przez wakacje zainwestował w nowe gumoleo i nie mozna chodzic w sportowych obuwiach tylko trzeba nosic buty na zmiane. ja zawsze nosilem normalne przez co bylem wariatem i szalencem ale r🤬alem duzo

Dyrektora w dupe? I nie Ty jego a on Ciebie
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-08, 13:18
ehh... za moich czasów to najtwardszy samiec alfa wypijał wódkę... Dziś piją już tylko wodę, Boże ratuj nasze społeczeństwo... Jak tak dalej pójdzie to dresy będą wyżywać się na workach treningowych i pić karmi
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem