Skubaniec, wciąga 1,5 L wody w 5 sekund.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-07, 21:45
wody to on se może.
konto usunięte
2012-12-07, 22:12
Klapki Kubota- SZACUNEK!!!
Bardzo mi się to podoba! To jest lans dla młodziezy w tym wieku. Nie 0,5l wódki tylko woda.
Rozumiem że woda zimniutka wprost z lodóweczki, i wysokozmineralizowana. Inaczej, nie ma piwa.
Czytaj, wysoce nasycona CO2
@A.J.K.S
To z Ostrołęki

tam w jedynce w klapkach musisz śmigać innej opcji nie ma. Tak w sumie to w kilku innych szkołach to samo..
zelek, w wielu szkołach chodzi się w klapkach. Debilu.
konto usunięte
2012-12-07, 22:53
Szacun, że woda, a nie wóda. Może to pokolenie ma jeszcze jakąś przyszłość.
konto usunięte
2012-12-07, 23:49
Pochłaniacz wilgoci
O z mojej szkoły. Pozdrawiam Ostrołęke
pika napisał/a:
chodza w klapkach bo dyrektor szkoly zapewne przez wakacje zainwestował w nowe gumoleo i nie mozna chodzic w sportowych obuwiach tylko trzeba nosic buty na zmiane. ja zawsze nosilem normalne przez co bylem wariatem i szalencem ale r🤬alem duzo
Dyrektora w dupe? I nie Ty jego a on Ciebie
konto usunięte
2012-12-08, 13:18
ehh... za moich czasów to najtwardszy samiec alfa wypijał wódkę... Dziś piją już tylko wodę, Boże ratuj nasze społeczeństwo... Jak tak dalej pójdzie to dresy będą wyżywać się na workach treningowych i pić karmi